Vedete

Ana Roman si-a refacut viata dupa despartirea de Cazacu! Se iubeste cu un italian frumos si bogat! Christian a facut milioane in industria jocurilor de noroc EXCLUSIV

Modelul Ana Roman si-a refacut viata dupa despartirea de Catalin Cazacu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ana Roman si-a refacut viata dupa despartirea de Cazacu! Se iubeste cu un italian frumos si bogat! Christian a facut milioane in industria jocurilor de noroc EXCLUSIVicon photo


Ana Roman iubeste din nou si pare cat se poate de fericita. Model si make-up artist, Ana revine azi in tara dupa o vacanta petrecuta in compania noului ei iubit. Christian este cam tot ce-si poate dori o femeie: este tanar, frumos si foarte bogat. Este italian si a facut milioane in industria jocurilor de noroc. El detine mai multe cazinouri in Italia care merg foarte bine.


Ana spune ca barbatul a curtat-o multa vreme, insa ea nu a dat curs invitatiilor primite de la Christian pentru ca la acea vreme avea alta relatie. Acum, insa, romanca e fericita cu alegerea pe care a facut-o, mai ales ca a avut parte de 5 zile de vis pe malul lacului Garda, langa Verona, alaturi de afacerist.


Contactata de WOWbiz.ro, Ana a recunoscut ca are o relatie noua si ca in acest moment se afla in Italia.
„E adevarat, eu si Christian suntem de ceva vreme impreuna, insa am preferat sa-l tin ascuns pana acum. Insa acum pot spune ca e serioasa treaba intre noi si ca suntem indragostiti si ca ne potrivim”, a dezvaluit Ana pentru WOWbiz.ro.


"Lui i-a placut mereu de mine, insa eu eram cu altcineva. A incercat prin toate modurile sa ma cucereasca. Acum sunt o femeie libera si cred ca a prins ocazia pentru a profita de moment. Am vorbit mult pana sa ne vedem prima oara. Acum am venit sa petrecem 5 zile impreuna. A fost frumos”, ne-a mai spus modelul.


Ana Roman a avut pana in aceasta primavara o relatie cu „faimosul” Catalin Cazacu, insa cei doi s-au despartit in perioada in care acesta se afla la Exatlon.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune