ANAF, intervenție în forță în războiul pentru averea lui Fane Spoitoru! Ce se întâmplă cu milioanele celui mai titrat interlop din România?

La 3 ani de la moartea lui Fane Spoitoru, lupta pentru averea celui mai titrat interlop din București nu s-a încheiat. Din contră, lucrurile au început să se complice și mai mult.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

 

În lupta pentru averea lui Fane Spoitoru, care are loc în instanță între copiii și văduva acestuia, Statul Român a fost surpriza de la ultimul termen de judecată. Direcția generală Regională a Finanțelor Publice București a făcut o cerere de intervenție care a fost admisă ”în principiu” de judecători.

Citeste si: Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: “Dacă nu îl cunoştea pe Fane Spoitoru să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic”

Citeste si: A inceput razboiul pentru averea lui Fane Spoitoru intre copiii si sotia "regelui interlopilor"! Miza bataliei este uriasa: 2.000.000 lei

Citeste si: Ultimul mesaj lasat de vaduva lui Fane Spoitoru este sfasietor

Asta înseamnă că partajul judiciar cerut de cei doi copii ai lui Spoitoru: Claudia și Fane Jr ar putea să nu se mai realizeze decât în momentul în care ANAF-ul își va recupera datoria de la moștenitorii interlopului. Conform unor surse apropiate familiei, aceasta s-ar ridica la aproape 300.000 lei, bani datorați de Fane Spoitoru prin firmele sale.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: