Vedete

Analistul politic Bogdan Chirieac, revoltat de situaţia Elenei Udrea: „Ce i se întâmplă în Costa Rica ţine de tortură”

Bogdan Chirieac crede că Alina Bica şi Elenea Udrea ar trebui să fie apărate de statul român.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Bogdan Chirieac, un cunoscut analist politic, a vorbit despre situaţia în care se află Alina Bica şi Elena Udrea. Cele două românce au fost arestate în Costa Rica, iar reţinerea lor în închisoarea El Buen Pastor l-a revoltat pe acesta până în punctul în care şi-a spus părerea pentru România TV. 
 
 
„Elena Udrea are multe de denunţat, dar asta nu înseamnă că va face acest lucru. Eu personal nu cred că se va întâmpla, deşi, în situaţia în care se află domnia sa, fiindcă cei care îi dau aceste sentinţe, într-un stat civilizat ar fi acuzaţi de tortură. Nu există niciun motiv să ţii două persoane în puşcarie aşa... Eu cred că nu Justiţia din Costa Rica va hotărî, ci mai degrabă FBI-ul sau CIA-ul sau oricine doreşte acele informaţii. Fiindcă nu sunt informaţii despre România, în opinia mea. Sau sunt despre cetăţeni americani care au fost în România sau au avut contacte în România. Nu e vorba de ce a făcut Băsescu”, a spus Bogdan Chirieac. 
 

 

 
”Dar ce i se întâmplă doamnei Udrea în Costa Rica ţine de tortură. Şi aici ar trebui să fie şi intervenţia statului român, e totuşi cetăţean român şi are drepturi. România ar trebui să-şi apere toţi cetăţenii. S-o laşi acolo mi se pare excesiv”, a mai spus analistul.
 
Galerie foto  Urmatorul articol