Anamaria Ferentz, clipe de cosmar! I s-a umflat toata faţa: "Eram ca de pe alta planeta"

Filmarile pentru noul clip al lui Ferentz au fost cu multe peripetii.

Distribuie pe:

Autor:

Ea a filmat in America, in natura si a avut parte si de lucruri mai putin placute. De la oboseala si  stres, vedeta a facut o cadere de calciu in desert. Si-a pierdut apoi un cercel de aur, a alunecat pe stanci si s-a ranit la picior, dar a mers inainte.

“Am facut o cadere de calciu de la oboseala si stres si  am facut si o alergie la praf, nu stiu cum am filmat, eram ca de pe alta planeta, mi s-a umflat toata fata. Mergand de la o cascada la alta, trebuia sa parcurgi distantele prin apa si erau pietre, stanci...am alunecat si mi-am ranit groaznic piciorul stang. Arata de parca venisem de pe front. Si asa cu sangele siroind am mers mai departe si am filmat pana la apus. (Si acum am urme urate...arata ca piciorul unui baietel nazdravan...)

fara descriereApoi am descoperit ca mi-am pierdut un cercel de aur, doar ce-i cumparasem pentru videoclip. Imi placeau mult, dar mi-am dat seama ca acela a fost pretul pe care l-am platit pentru Supai, catelusul...ca intorcandu-ma sa ma uit dupa cercel, langa acel loc l-am gasit pe Supai. Deci, l-am platit cu aur... Am filmat si in L.A. intr-unul din locurile mele preferate: Pacific Palisades, de unde se vede oceanul si cel mai frumos apus, unde am facut si sedinta foto din primavara acestui an si unde ma duc de cate ori pot sa ma relaxez”,
spune cantareata care este extrem de incantata de noul ei videoclip.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate