Anamaria Ferentz: "Mereu am avut succes la barbati mai tineri ca mine"

Anamaria Ferentz sustine ca nu are un iubit. Blonda a dezvaluit ca s-a iubit in America, timp de sase luni, cu un roman, dupa care s-au despartit, iar de atunci este singura.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAna a precizat ca toata viata barbatii mai tineri au fost atrasi de ea. "Mereu am avut succes la barbati mai tineri ca mine", a spus artista la Antena Stars.

"Eram într-o depresie după moartea bunicii mele, aşa că am decis să mă mut în America. Eram la un pas de a face o criză. Am vrut să schimb totul. Îmi doream să plec deoarece îmi place mai mult mentalitatea de acolo decât de aici. Contrar celor care pleacă şi visează la o carieră la Hollywood, eu am vrut să mă desprind de toate. Este foarte important să călătoresc, să mă simt bine ca om, să mă realizez. (...) Am avut un iubit tot român, timp de 6 luni, după care am rămas prieteni pe viaţă. Nu am avut niciun iubit de altă naţie, iar de 3 ani jumate eu nu am mai avut pe nimeni. Nu ştiu de ce îmi convine să fiu mai bine singură decât într-o relaţie. Eu sunt de părere că ori găseşti acel om cu care crezi că poţi să-ţi faci viaţa, ori mai bine nu mai ai deloc. Nu poţi să încerci toată planeta. Mi-e frică să am pe cineva că nu mai vreau să sufăr", a declarat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate