Anamaria Preda a scăpat ”porumbelul” și confirmă că tatăl ei ”a trăit” cu Nicușor Iordan! Reacția interpretului: ”Voi dovedi minciuna. Murdărește memoria lui Aurelian”

Nicușor Iordan susține că are dovezi că Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, minte. Aceasta a declarat într-o emisiune de televiziune că știe de la Nicușor că acesta a avut o relație cu tatăl ei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Răsturnare de situație în scandalul momentului: Nicușor Iordan întoarce armele și spune că va prezenta dovezi că Anamaria Rosa Preda minte atunci când se referă la relația ascunsă pe care interpretul ar fi avut-o cu tatăl ei.

Anamaria a declarat într-o emisiune de televiziune că Nicușor Iordan i-a mărturisit că a înregistrat partidele de amor pe care cei doi le-ar fi avut pe vremea când ea era minoră pentru a o putea șantaja cu ele. Iordan ar fi fost disperat să nu se afle că a avut o relație gay cu Aurelian Preda, iar dacă cineva dion familia fetei ar fi vorbit despre acest lucru, înregistrările ar fi devenit publice. 

Anamaria, șantajată pentru a nu dezvălui relația dintre tatăl ei și Iordan

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

”Atunci când eu am plecat în Italia, am primit un telefon chiar înainte să urc în avion, de la Nicu.

Și mi-a spus: ”eu am făcut toate aceste lucruri să nu se afle că eu am trăit cu tatăl tău”. Și vine el și-mi spune mie și tuturor că ce?... că nu e adevărat? Ce nu e adevărat? Nu e adevărat că a trăit cu tatăl meu?”, a declarat Anamaria Rosa Preda, în lacrimi, la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda, revoltaţi după mărturiile fiicei acestuia: „Se răsuceşte în mormânt că a avut încredere într-un călău!”

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda și-a făcut altar cu pozele tatălui ei! Cum arată dormitorul în care ar fi avut loc abuzul sexual?

Citeste si: Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, face mărturisiri îngrozitoare despre abuzurile sexuale la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el”

Nicușor Iordan a explodat la auzul acestor acuzații și a scris pe contul lui de socializare că are dovezi că fiica lui Preda minte. El lasă să se înțeleagă că respectiva convorbire este înregistrată și că o va face publică, iar acest lucru îi va dovedi nevinovăția în ceea ce privește acuzația de șantaj. Iordan spune că Anamaria ”murdărește memoria tatălui ei” prin astfel de afirmații.

Nicușor Iordan: ”Voi prezenta înregistrarea”

”Incredibil! O nouă minciună marca AnaMaria Rosa. Nu știu cine o povățuiește pe această fată, dar consider că s-a ajuns prea departe! În curând voi prezenta înregistrarea la care a facut referire în această seară. Și asta pentru a dovedi minciuna și ipocrizia acesteia față de afirmația făcută în această seară referitor la relația mea cu Aurelian Ion Preda. Păcat că în acest mod murdărește memoria tatălui ei!”, a declarat Iordan pe contul lui de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicușor Iordan are interzis la mormântul lui Aurelian Preda! ”Duhovnicul de la Dervent e revoltat de ce i-a făcut Anei”

Imagini incredibile de la nunta Silvanei Rîciu! S-a căsătorit cu sufletul ei pereche unde este înmormântat Aurelian Preda

Cum s-a schimbat viața lui Cristian Pomohaci la doi ani după ce a fost exclus din preoție

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Se aplică de azi, 12 aprilie! Mii de români au interzis! Restricții încă 14 zile

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Arma rusească din cosmos a băgat în sperieți Statele Unite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies