Anamaria Preda a scăpat ”porumbelul” și confirmă că tatăl ei ”a trăit” cu Nicușor Iordan! Reacția interpretului: ”Voi dovedi minciuna. Murdărește memoria lui Aurelian”

Nicușor Iordan susține că are dovezi că Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, minte. Aceasta a declarat într-o emisiune de televiziune că știe de la Nicușor că acesta a avut o relație cu tatăl ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Răsturnare de situație în scandalul momentului: Nicușor Iordan întoarce armele și spune că va prezenta dovezi că Anamaria Rosa Preda minte atunci când se referă la relația ascunsă pe care interpretul ar fi avut-o cu tatăl ei.

Anamaria a declarat într-o emisiune de televiziune că Nicușor Iordan i-a mărturisit că a înregistrat partidele de amor pe care cei doi le-ar fi avut pe vremea când ea era minoră pentru a o putea șantaja cu ele. Iordan ar fi fost disperat să nu se afle că a avut o relație gay cu Aurelian Preda, iar dacă cineva dion familia fetei ar fi vorbit despre acest lucru, înregistrările ar fi devenit publice. 

Anamaria, șantajată pentru a nu dezvălui relația dintre tatăl ei și Iordan

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

”Atunci când eu am plecat în Italia, am primit un telefon chiar înainte să urc în avion, de la Nicu. Și mi-a spus: ”eu am făcut toate aceste lucruri să nu se afle că eu am trăit cu tatăl tău”. Și vine el și-mi spune mie și tuturor că ce?... că nu e adevărat? Ce nu e adevărat? Nu e adevărat că a trăit cu tatăl meu?”, a declarat Anamaria Rosa Preda, în lacrimi, la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda, revoltaţi după mărturiile fiicei acestuia: „Se răsuceşte în mormânt că a avut încredere într-un călău!”

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda și-a făcut altar cu pozele tatălui ei! Cum arată dormitorul în care ar fi avut loc abuzul sexual?

Citeste si: Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, face mărturisiri îngrozitoare despre abuzurile sexuale la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el”

Nicușor Iordan a explodat la auzul acestor acuzații și a scris pe contul lui de socializare că are dovezi că fiica lui Preda minte. El lasă să se înțeleagă că respectiva convorbire este înregistrată și că o va face publică, iar acest lucru îi va dovedi nevinovăția în ceea ce privește acuzația de șantaj. Iordan spune că Anamaria ”murdărește memoria tatălui ei” prin astfel de afirmații.

Nicușor Iordan: ”Voi prezenta înregistrarea”

fara descriere

”Incredibil! O nouă minciună marca AnaMaria Rosa. Nu știu cine o povățuiește pe această fată, dar consider că s-a ajuns prea departe! În curând voi prezenta înregistrarea la care a facut referire în această seară. Și asta pentru a dovedi minciuna și ipocrizia acesteia față de afirmația făcută în această seară referitor la relația mea cu Aurelian Ion Preda. Păcat că în acest mod murdărește memoria tatălui ei!”, a declarat Iordan pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate