Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, face mărturisiri îngrozitoare despre abuzurile sexuale la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el”

Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, continuă să facă afirmații șocante. Fata l-a acuzat pe Nicușor Iordan, cel mai bun prieten al tatălui ei, că a abuzat-o sexual în repetate rânduri.

Autor: M.B.

In articol:

Invitată într-o emisiune de televiziune, fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Preda, a povestit la ce o supunea cel care i-a fost tutore timp de doi ani, până când a împlinit vârsta majoratului.

„Eram ca şi copilul lui. Eu îl consideram ca tatăl meu.

Tata avea extrem de multă încredere în el şi cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine. Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din momentul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus fiica lui Aurelian Preda.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

„Am intrat în telefonul lui ca să îmi trimit nişte poze de la spectacolul avut în memoria tatălui meu şi atunci am găsit poze cu mine stând aici în pat.

În ipostaze indecente, în lenjerie intimă”, a povestit fiica lui Aurelian Preda.

Citeste si: Cum s-a schimbat Gheorghe Dincă în penitenciarul de la Jilava: „Abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă“

Citeste si: Mărturia șocantă a fiicei lui Aurel Preda care îl acuză pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual. Cum s-a întâmplat totul

Cum răspunde Nicușor Iordan acuzațiilor aduse de Anamaria Preda

„Dragii mei, astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă priveşte. S-a schimbat doar televiziunea. Înţeleg să resping toate acuzaţiile care mi se aduc, este opinia d-rei Anei Maria şi atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată şi în scris! Înţeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment.

Legislaţia penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzaţii, s-au făcut afirmaţii mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă. Fac menţiunea că după ce am fost şantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum se încearcă un şantaj mediatic în ceea ce mă priveşte”, a scris Nicuşor Iordan pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marcela a lucrat la o grădiniță, acum e șofer de TIR și cutreieră Europa! Câți bani a ajuns să câștige

Ce se întâmplă, de fapt, între Ioana Simion și Ilie Năstase! S-a spus că divorțează: „Nu vrea să mai pună piciorul în casa lui”

Din prieteni, dușmani! Cum se pozau Culiță Sterp și Cosmin Isăilă înainte să înceapă scandalul din cauza lui Carmen de la Sălciua

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

"Moartea ne bate la ușă!" MOLIMA cumplită care tocmai a lovit sute de mii de oameni

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies