Vedete

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului! Vezi cum si-a personalizat smartphone-ul sotia lui Laurentiu Reghecampf!

Recent, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. Ea si-a personalizat smartphone-ul cu metale pretioase.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului! Vezi cum si-a personalizat smartphone-ul sotia lui Laurentiu Reghecampf!icon photo

De curand, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. Impresarul si-a cumparat un smartphone de ultima generatie pe care a dorit sa-l imbrace intr-o haina de lux, astfel ca a apelat la un bijutier specializat.

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. A cheltuit aproximativ 5.000 de euro

Anamaria si-a dorit o husa din piele nobila, personalizata cu aur de 24 de karate si platina, pe care a platit aproximativ 5.000 de euro! Mai mult, numele Anamariei Prodan a fost scris pe spatele husei. (vezi cum si-a personalizat Anamaria placutele de inmatriculare ale masinilor sale)

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului.  A fost incantata de rezultat

Pentru ca si-a dorit sa tina in mana o bijuterie, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului.  „Superb!”, a postat Anamaria, dupa ce a pozat husa de lux. „Ne bucuram din suflet ca va place comanda personalizata realizata de noi”, i-a transmis bijutierul care s-a ocupat de comanda.

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune