Vedete

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului! Vezi cum si-a personalizat smartphone-ul sotia lui Laurentiu Reghecampf!

Recent, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. Ea si-a personalizat smartphone-ul cu metale pretioase.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului! Vezi cum si-a personalizat smartphone-ul sotia lui Laurentiu Reghecampf!icon photo

De curand, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. Impresarul si-a cumparat un smartphone de ultima generatie pe care a dorit sa-l imbrace intr-o haina de lux, astfel ca a apelat la un bijutier specializat.

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. A cheltuit aproximativ 5.000 de euro

Anamaria si-a dorit o husa din piele nobila, personalizata cu aur de 24 de karate si platina, pe care a platit aproximativ 5.000 de euro! Mai mult, numele Anamariei Prodan a fost scris pe spatele husei. (vezi cum si-a personalizat Anamaria placutele de inmatriculare ale masinilor sale)

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului.  A fost incantata de rezultat

Pentru ca si-a dorit sa tina in mana o bijuterie, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului.  „Superb!”, a postat Anamaria, dupa ce a pozat husa de lux. „Ne bucuram din suflet ca va place comanda personalizata realizata de noi”, i-a transmis bijutierul care s-a ocupat de comanda.

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune