Vedete

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului! Vezi cum si-a personalizat smartphone-ul sotia lui Laurentiu Reghecampf!

Recent, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. Ea si-a personalizat smartphone-ul cu metale pretioase.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului! Vezi cum si-a personalizat smartphone-ul sotia lui Laurentiu Reghecampf!icon photo

De curand, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. Impresarul si-a cumparat un smartphone de ultima generatie pe care a dorit sa-l imbrace intr-o haina de lux, astfel ca a apelat la un bijutier specializat.

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. A cheltuit aproximativ 5.000 de euro

Anamaria si-a dorit o husa din piele nobila, personalizata cu aur de 24 de karate si platina, pe care a platit aproximativ 5.000 de euro! Mai mult, numele Anamariei Prodan a fost scris pe spatele husei. (vezi cum si-a personalizat Anamaria placutele de inmatriculare ale masinilor sale)

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului.  A fost incantata de rezultat

Pentru ca si-a dorit sa tina in mana o bijuterie, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului.  „Superb!”, a postat Anamaria, dupa ce a pozat husa de lux. „Ne bucuram din suflet ca va place comanda personalizata realizata de noi”, i-a transmis bijutierul care s-a ocupat de comanda.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune