Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant în timp ce mânca icre negre: „S-a săturat lumea de grandomaniile tale”

Fanii au aflat că Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant. Zilele trecute, Anamaria a servit prânzul la un restaurant de fiţe din Herăstrău şi a fost fotografiată în timp ce întindea icre negre pe o tartă. Lângă farfurie, se afla şi borcanul cu caviar, aproape plin. “Pe bogăție”, a postat Anamaria. Mulţi internauţi au considerat că Prodanca a făcut o aroganţă. (citeşte dezvăluirile incredibile ale Prodancei despre Răzvan Ciobanu)

Citeste si: Prodanca si Reghe se despart? Care este adevarul despre relația celor doi în acest moment

Citeste si: Anamaria Prodan a făcut senzație pe stradă cu o ținută de aproape 40.000 de euro! Impresara a purtat o geantă de ”doar” 18.000 de euro! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru! Despre Adrian Thiess s-a scris că este „agent Mossad”, „spion” și aranjor de jocuri oculte în lumea politică din România!

Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant: "Mănâncă, bucură-te, dar nu trebuie sa te afișezi"

„Ce ipocrită. Să mănânci icre negre arătând. Mănâncă, bucură-te, dar nu trebuie sa te afișezi. Cred că s-a săturat lumea de grandomaniile tale…După ce a plecat artista noastră mare din aceasta lume, doamna Ionela Prodan...a început Ana să posteze această bogăţie exorbitantă!  Ceea ce dă de înţeles că mama ei a avut mulţi bani de care se bucură ea acum! Şi daca tot nu sunt munciţi, de ce să nu-i cheltuiască pe extravaganţe şi chestii ieşite din comun!...Lasă puţin de dorit această atitudine a ei, de a-şi etala bogăţia pe reţelele de socializare, de parcă ar vrea să demonstreze cuiva ceva”, au scris câţiva internauţi.

fara descriere

Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant. Unii fanii i-au luat apărarea

E clar că Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant. Alţii, însă, i-au luat apărarea: “Creiere mici, vroiaţi să o vedeţi când mănâncă fasole?... Nu vă înţeleg pe unii, parcă sunteţi soacre acre, căutaţi până găsiţi defecte, lăsaţi oamenii să trăiască cum le place...Când un om, prin acţiunile lui, te deranjează, poţi alege să-l ignori, dar să-l urmăreşti pentru a-l jigni şi a-l ataca (în felul asta, descărcându-te de frustrări) e de neînţeles!”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate