Anamaria Prodan a ieşit pe câmp să-şi mâne turma de oi: “Mieluţii mei superbi!” VIDEO

Zilele trecute, Anamaria Prodan a ieşit pe câmp să-şi mâne turma de oi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Anamaria Prodan a ieşit pe câmp să-şi mâne turma de oi. Vedeta a postat un video în care a filmat mieii pe care îi dirija pe un teren aflat în apropierea unei şosele. “Mieluţii mei superbi!”, a scris Anamaria. (vezi ce spune Dan Alexa despre relaţia cu Anamaria Prodan)

Citeste si: Anamaria Prodan, distrusă de durere: „Medicii mi-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit”

Citeste si: Anamaria Prodan, scandal monstru cu un polițist!

Citeste si: ȘOC! Ce a spus Prodanca după bârfele apărute că s-ar fi iubit cu Ioan Neculaie ! ”Nu rezistam între toți bărbații dacă eram prostituată”

Anamaria Prodan a ieşit pe câmp să-şi mâne turma de oi. Ea şi Reghe au închiriat o fermă

Presa a relatat, anul trecut, că soţul Anamariei, Laurenţiu Regehcampf, a închiriat o fermă de oi de la complexul agrozootehnic Vlăsia din comuna Snagov, aflată în patrimoniul statului. "Ferma, în suprafaţă de aproape 10.000 metri pătraţi, a fost scoasă la licitaţie spre închiriere pentru o perioadă de 5 ani, cu un preţ de pornire de 1.360 euro/lună. Laurenţiu Reghecampf este singurul care a depus ofertă pentru închirierea fermei”, a dezvaluit profit.ro.

fara descriere

Anamaria Prodan a ieşit pe câmp să-şi mâne turma de oi. Mai are o afacere cu porci

Recent, Anamaria Prodan a ieşit pe câmp să-şi mâne turma de oi. “Simultan, la închiriere au fost ofertate şi ferme de curci, vaci şi porci, dar Reghecampf şi-a arătat interesul doar pentru ferma de oi. Reghecampf a investit, în urmă cu mai mulţi ani, o sumă importantă de bani într-o fermă de porci, pentru comerţ cu produse din carne de jambon iberic”, a mai scris site-ul cu profil economic.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate