Anamaria Prodan a pozat sexy în hotelul patronului lui Dan Alexa! Ioan Nicolae l-a convins pe Alexa să nu demisioneze după ce acesta şi-a luat un pumn de la Anamaria! FOTO

Aflată în vacanţă la mare, Anamaria Prodan stă la hotelul de lux al patronului lui Dan Alexa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Anamaria Prodan stă la hotelul de lux al patronului lui Dan Alexa. Anamaria se află în aceste zile pe litoral, în staţiunea Venus. Ea a postat câteva fotografii în costum de baie de pe balconul unui hotel, precum şi de la piscina acestuia. Este vorba despre un hotel de 5 stele, deţinut de afaceristul Ioan Nicolae, patronul Astrei Giurgiu, echipă antrenată de Dan Alexa.

Citeste si: Anamaria Prodan e duşman de moarte cu Victor Piţurcă, dar e prietenă la cataramă cu fiul acestuia! Pe primul l-a făcut "Barbugiu", iar lui Alex îi spune că îl iubeşte!

Citeste si: Prodanca, în lacrimi! Dezvăluiri uluitoare despre sarcina pierdută! ”S-a oprit  din evoluție!” Când s-a întâmplat tragedia

Citeste si: Surpriză totală! Cu cine era Anamaria Prodan în momentul în care Dan Alexa și-a dat demisia de la Astra! ”Era la ziua lui”

Anamaria Prodan stă la hotelul de lux al patronului lui Dan Alexa. Ioan Nicolae face afaceri cu Anamaria 

Ioan Nicolae face afaceri cu Anamaria Prodan, impresarul fiind cel care l-a adus antrenor pe Dan Alexa la Astra Giurgiu. După ce Anamaria a fost filmată lovindu-l cu pumnul pe Alexa, chiar la stadionul din Giurgiu, şi după ce a pierdut meciul de la Iaşi, Alexa şi-a dat demisia, dar Ioan Nicolae l-a făcut să se răzgândească. (vezi motivul pentru care Dan Alexa este executat silit de fosta sa soţie)

fara descriere

Anamaria Prodan stă la hotelul de lux al patronului lui Dan Alexa. Ioan Nicolae a investit 10 milioane de euro în hotel

Nu mai e un secret că Anamaria Prodan stă la hotelul de lux al patronului lui Dan Alexa. Hotelul de cinci stele din Venus a fost redeschis în 2013, după inves­tiţii de 10 milioane euro. Acesta oferă 98 de spaţii de cazare dispuse pe 5 nivele în apartamente, dispune de un centru de conferinţe şi afaceri,  precum și de un centru de relaxare Spa. Ioan Niculae, care are afaceri în chimie, agricultură şi imobiliare, este cotat cu o avere de aproximativ 500 milioane de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate