Anamaria Prodan a răbufnit! Atacuri la adresa amantei și primei soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Aceste individe...”

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin de o perioadă de timp prima pagină a tabloidelor. Anunțul despărțirii dintre cei doi a luat prin surprindere lumea mondenă.

Ei au fost căsătoriți timp de 15 ani de zile și erau considerați drept întruchiparea unei familii perfecte și solide.

Prima soție a celebrului antrenor, Mariana Pffeifer, a afirmat că Laurențiu Reghecampf ar fi început să aibă o relație cu Anamaria Prodan în perioada în care erau căsătoriți. Sexy-impresara a răspuns acestor acuzații și a lansat atacuri dure la adresa primei soții, însă și la adresa actualei iubite a antrenorului.

„Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan? Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra

patului! Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu.
Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”
, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

laurentiu reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon Caciuc

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Anamaria Prodan, despre intenția Corinei Bilcon Caciuc de a acționa în instanță

Întrebată de intenția Corinei Caciuc de a acționa în instanță, Anamaria Prodan i-a adus critici soțului ei. Ea a mărturisit că Laurențiue Reghecampf își va păta singur imagina și riscă să nu mai fie un exemplu pentru următoarele generații de fotbaliști.

Citeste si: Anamaria Prodan, replică acidă în urma declarațiilor Marianei Pfeiffer. Ce a avut de spus impresara, după ce prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a destrămat căsnicia? "E firesc să fie frustrată..."

„Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în aces vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal. Este vorba de cariera lui, de demnitatea lui de bărbat, de exemplul pe care el, ca pedagog, trebuie să-l dea generațiilor de fotbaliști care s-au uitat până acum la el ca la un exemplu demn de urmat. În fața unei echipe trebuie să te impui, trebuie să-i înveți ca pe copiii tăi că lucrurile primordiale în viață sunt familia, respectul, demnitatea, mândria de a fi părinte și de a-ți educa copiii în spiritul și în valorile Divinității”, a mai spus celebra impresară, pentru sursa citată mai sus.

anamaria prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan: „Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre”

Anamaria Prodan a mai adăugat că Laurențiu Reghecampf se îndepărtează de principiile pe care le-au respectat împreună timp de 15 ani de zile. Cu toate acestea, sexy impresara a mărturisit că familia ei va rămâne în continuare demnă și un model de urmat.

„Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș. Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă! Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!", a declarat vedeta, pentru Click!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies