Anamaria Prodan a vorbit despre mama ei! ”Mama mea cânta până scuipa sânge”

Anamaria Prodan a povestit la Teo Show momente incredibil de frumoase din viața ei!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Anamaria Prodan a venit la Teo Show unde a purtat o discuție cu Teo Trandafir! Au povestit despre momente-cheie din viața lor, dar și despre frumusețe și despre modul în care a reușit să slăbească 17 kilograme.

”Cum îți aduci tu aminte de prima noastră întâlnire?„, a întrebat-o Teo Trandafir pe Anamaria Prodan.

”Erai la un alt post de tv, ziceam ”mamă, o văd pe Teo”. Țin minte că filmai în afara Bucureștiului, la Buftea. Eu eram cu maică-mea. Venisem din America. Când am văzut-o cât de serioasă era...când m-am afișat, eram imediat un zâmbet toată. (...) Am avut datorită ție (emisiune n.r.). Când m-am întors în România, era Teo numărul 1 la Romantica. În viață nimic nu e întâmplător”, a povestit Anamaria Prodan.

fara descriere

”Fac niște injecții pentru scalp. Cu dinții, erau atât de frumoși...dar acum sunt perfecți! Mai am câțiva ani, vreo trei, și fac 50. Și atunci eu mă gândesc că am trăit doar pentru copii, acum de la 50 vreau să trăiesc eu. Toți prietenii mei, pe la 50-60 s-au dus. Vreau să fiu ok și să am grijă de mine. Faptul că mă îngrășasem”, a continuat ea.

Citeste si: A mers la spital cu durere de urechi, iar medicii i-au găsit un gândac VIU înăuntru! Imagini șocante

Citeste si: La mulți ani, Elena Merișoreanu! Momente emoționante, alături de fata ei de suflet

Citeste si: Cinci fermieri din România au îngrozit Anglia, după ce au violat în grup o fată și au filmat-o! Ce pedeapsă au primit

”Fetele îmi spun ”ești foarte frumoasă”. (...) Acum când intru undeva, toată lumea leșină instant. Pentru mine a fost tragedia de pe lume, eu toată viața am fost foarte slabă. A fost și sarcina... Dacă nu e caz medical, eu zic că e nesimțire. Am crezut pentru mult timp că m-am născut pentru a mânca”, a mai povestit Anamaria Prodan.

”Când stăteam în Arabia, eram mai plinuță, că mâncam. Acum stau în avion. Trei zile stau în România, apoi cinci zile în America. (...) Asta e meseria, eu dacă vreau să vând un fotbalist, trebuie să mă duc. Eu față în față fac ravagii, la telefon...Încă nu, dar o să avem (n.r. nuntă). Socrii Rebecăi, socrul meu e prieten cu mine din copilărie. Care era probabilitatea să se îndrăgostească de băiatul prietenului meu din copilărie?”, a mai spus Anamaria Prodan la Teo Show.

”Mama mea cânta până scuipa sânge. Când nu mai putea, se urca în mașină, vomita, se spăla cu apă rece pe față, se ducea, zâmbea și cânta, apoi se întorcea și vomita. Pe nimeni nu interesează ce probleme ai acasă”, a spus impresara despre mama ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate