Anamaria Prodan abia asteapta sa fie mama de gemeni: "Pot sa ma fac si de 300 de kilograme"

Anamaria Prodan este extrem de dornica sa devina mama de gemeni. Sexy-impresara a spus ca ar accepta si sa ajunga la 300 de kilograme daca i s-ar indeplini acest vis.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Aş vrea să am un bebe. Doamne, ce mi-aş dori! Pot să mă fac şi de 300 de kilograme, dar să fac doi bebeluşi, nu unul. Acum am nevoie, nu vezi că nu a mai rămas niciun copil în casă? Toţi au plecat. Mai e puţin şi pleacă şi Bebe. Îmi zice că încep cantonamentele şi mă roagă să-l las în pace. De semnat, a semnat din burtă cu mine ca impresar, dar la cantonament nu mai pot fi mama sau Nuţi, se duce singurel. Dacă-l vezi… e mai mare geanta de antrenament decât el!", a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Anamaria Prodan Reghecampf are trei copii. Pe fete, Rebecca (19 ani) si Sarah (18 ani), le are din casnicia anterioara, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar pe Laurentiu Jr., "Bebeto", din casnicia cu Laurentiu Reghecampf. Reghe are si el un baiat, Luca, din mariajul anterior, cel cu Mariana Boldea.

Anamaria Prodan marturisea in 2012 cum l-a cunoscut pe cel care avea sa-i devina sot, Laurentiu Reghecampf.

"Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani, la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat. Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi", declara Anamaria Prodan in interviul acordat atunci revistei Taifasuri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P