Vedete

Anamaria Prodan, anuntul de ultima ora despre inmormantarea mamei sale: "NUMAI familia si prietenii apropiati"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Anamaria Prodan, anuntul de ultima ora despre inmormantarea mamei sale: "NUMAI familia si prietenii apropiati"icon photo
 
Moartea Ionelei Prodan a lasat o mare durere in sufletele celor care au cunoscut-o si iubit-o. Regretata artista s-a stins din viata, luni seara, la Spitalul Elias, ucisa de cancerul pancreatic. 
 
Anamaria Prodan a anuntat, in urma cu putin timp, unde si la ce ora va avea loc inmormantarea mamei sale.
 
"Cei ce vor sa şi ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu , incepând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, ( şoseaua Olteniţei nr 3/5 Bucuresti ) joi 19 aprilie ora 12.
 
 
NUMAI familia şi prietenii apropiaţi sunt aşteptaţi după înmormântare la restaurant Premier Palace ( Bulevardul Ghencea nr 134 Bucuresti )", este anuntul facut de Anamaria Prodan. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune