Paparazzi

Anamaria Prodan, apariţie şocantă în mijlocul străzii! Nimeni nu a recunoscut-o cu noua ei coafură! Nu este vorba de frizura palmier

Anamaria Prodan şi-a schimbat look-ul şi arată bestial

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Anamaria Prodan este omul schimbărilor! La fiecare apariţie, controversata impresară şochează şi, fireşte, lasă loc discuţiilor de orice fel! (află adevărata relaţie dintre Anamaria Prodan şi soacra ei. acum, am aflat totul)

Dacă până nu demult, ea aborda freza palmier, una ”brand” pentru Ana, de ceva vreme, vedeta a adoptat o linei mai clasică în privinţa părului! Pe de altă parte însă, Prodanca a surprins prin goliciunea afişată în imaginile postate pe adresele de socializare, semn că nu îi pasă de gura lumii!

Anamaria Prodan s-a transformat de Sărbători! Ce gen de coafură are acum

Acelaşi mod de gândire îl are agenta FIFA şi, acum, în preajma Crăciunului! Concret, Anamaria Prodan s–a transformat de Sărbători şi, culmea, nimeni nu a recunoscut-o pe stradă! Avem şi dovada! Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o, în urmă cu câteva ore, în buricul Capitalei! Îmbrăcată din cap până-n picioare într-o ţinută provenind de la o celebră firmă din Italia, moderatoare ”gospodarilor” i-a dat gata pe toţi cu coafura afro, una care o prindea de minune!
 

Galerie foto  Urmatorul articol