Anamaria Prodan, dezvăluiri emoționante despre copilăria de la Dăbuleni și momentul când a venit în București. Vedeta a povestit ce trebuia să facă dacă voia să meargă la "bairam"

Anamaria Prodan a fost invitata lui Mihai Ghiță la În oglindă și a dezvăluit cum a fost copilăria ei la Dăbuleni, dar și ce discrepanță a întâlnit în momentul în care a venit, la 7 ani, la București.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Este una dintre cele mai cunoscute femei din România, iar luxul și opulența sunt la ordinea zilei. Pe Anamaria Prodan o știe toată țara și se bucură de o carieră impresionantă. Totuși, înainte de accesoriile de lux și hainele de la cele mai mari magazine franțuzești a fost copilăria la Dăbuleni, o perioadă superbă despre care mereu își amintește cu plăcere.

Vedeta a crescut la Dăbuleni, având în vedere că părinții erau extrem de ocupați. Bunica ei a fost cea care a avut-o în grijă de la două luni și până la 7 ani, atunci când a venit în București și a văzut cât de mare era diferența dintre viața liniștită de lângă Dunăre și atmosfera strictă din Capitală.

Anamaria Prodan a plecat la Dăbuleni de la două luni

Sexy impresara a povestit la În oglindă cu Mihai Ghiță că a plecat la Dăbuleni de la două luni, după ce bunica ei a decis că părinții sunt prea tineri și ocupați să o

crească în București. Deși s-a născut în Capitală, Anamaria Prodan a plecat la țară de mică, pentru că mama ei, Ionela Prodan era mai tot timpul plecată în turnee.  

Citește și: Cum pun țara la cale Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu?! Sexy impresara nu se joacă, poartă cele mai fine accesorii când merge la partid| EXCLUSIV

"De la două săptămâni am plecat din București, m-am născut în București și bunica m-a luat la București.

Mama avea spectacole și lipsea mult așa că bunica a decis că o să mă crească ea.

Mama s-a enervat și a venit o perioadă la noi.(...) De la șase luni am rămas la bunica mea la Dăbuleni.(...) Mama mea  era plecată non-stop. Dacă fac un calcul, o vedeam o lună pe an. În rest, era în turnee, în filmări și foarte mult plecată din țară.

Nu existau sărbătorile pentru că ea cânta.(...) În mintea mea de copil o puneam la zid, adolescentă fiind i-am reproșat acest lucru", a dezvăluit Anamaria Prodan la În oglindă.

anamaria prodan in oglinda

Anamaria Prodan la În oglindă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Diva spune totul despre copilăria la Dăbuleni

Vedeta a copilărit alături de bunica ei, iar copiii de pe uliță i-au fost ca o a doua familie. A știut să fie descurcăreață de mică, iar părinții o vizitau o dată la două săptămâni, atunci când îi aduceau dulciuri pe care să le împartă la grădiniță și rochii superbe pe care Ionela Prodan le achiziționa din străinătate.

Citește și: Anamaria Prodan cere despăgubiri uriașe de la un jucător al FCSB-ului: „Da, sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc!”

Totuși, deși îi vedea des vedeta a mărturisit că nu îi aștepta niciodată, tocmai pentru că se temea că va fi luată la București.

" Știam că mama mea este vedetă, dar nu înțelegeam atunci cum aș fi înțeles acum. Știau că sunt cineva mari și că sunt la muncă și eu stau la Dăbuleni cu ea. Am crescut superb. Veneau la două săptămâni și mama și tata, aveau două mașini, una cu număr cu soț, alta cu număr fără soț.

Veneau de la București la Dăbuleni, mă vedeau câteva ore, mergeau la grădiniță și aduceau tot ce aduceau ei de la București pentru colegii mei, eram foarte fericită că eu împărțeam. Știam că vin duminica la ora 14.00, dar niciodată nu îi așteptam pentru că nu îi cunoșteam foarte bine. Familia mea erau bunica și prietenii din Dăbuleni, dar știam că vin mama cu tata de la oraș. Mie îmi era frică să nu mă ia la oraș pentru că îi auzeam că se certau", a povestit Anamaria Prodan.

anamaria prodan in oglinda

Anamaria Prodan la În oglindă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum s-a schimbat viața impresarei când a ajuns la București

De la libertatea pe care a avut-o la Dăbuleni, la 7 ani, Anamaria Prodan a fost nevoită să vină la școală în Capitală. Odată cu orașul s-a schimbat totul, iar libertatea fiecărei zile a dispărut odată cu regulile impuse de părinți și de mersul la școală.

" Dintr-o libertate absolută de la Dăbuleni, unde stăteam și mă jucam pe stradă și mă căuta mamaie peste tot și era spectacol până mă băga în casă, am venit la 7 ani în București și mi se spunea că trebuie să fiu perfectă.

A fost o trecere fabuloasă de la o extremă la alta. Necunoscându-i foarte bine, am înțeles că așa este viața la București. O uram cu patimă și cu pasiune, dar mi s-a explicat ce trebuie să fac. Aveam bonă, dar nu o ascultam, aveam profesoară de pian, trebuia să învăț engleză și franceză și nu mai aveam timp să mă joc.

De atunci am crescut ca băiatul lui tata, perfect din toate punctele de vedere, într-o ordine și o disciplină cred că la armată mai aveau ceva ore libere, la mine nu existau. Dacă greșeam, plăteam. Nu mai ieșeam la niciun bairam", a mărturisit vedeta, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Ce trebuia să facă Anamaria Prodan dacă voia să meargă la petreceri

Sexy impresara a avut parte de un tată extrem de strict, însă așa a învățat ce înseamnă ordinea și disciplina. Vedeta a mărturisit că atunci când trebuia să iasă la un bairam de apartament trebuia să facă, cu două săptămâni înainte, un raport ca la armată.

" Dacă era ziua unei colege de exemplu, trebuia să fac raport ca în armată. Anunțam cu două săptămâni înainte și făceam raport cu tot: adresa, de ce merg, numele fetei, numele familiei cu mama și tata tot tot. Tatăl meu, colonel, îmi spuneam dacă pot să merg sau nu.

Dacă aveam note proaste nu mai făceam raportul că nu îl lua nimeni în seamă. Îl scriam și îl lăsam pe biroul tatălui meu", a povestit vedeta.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum pun țara la cale Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu?! Sexy impresara nu se joacă, poartă cele mai fine accesorii când merge la partid | EXCLUSIV

Elena Merișoreanu, mărturii emoționante din interiorul căsniciei! Cum arată dragostea după 50 de ani de mariaj și cine i-a pus la cale întâlnirea cu omul care avea să îi devină...

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce Părintele Calistrat a lovit o femeie. Vedeta nu s-a abținut: „Prea multă prigoană...”

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce Părintele Calistrat a lovit o femeie. Vedeta nu s-a abținut: „Prea multă prigoană...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies