Anamaria Prodan îi e recunoscătoare iubitului Ionelei Prodan: „Copia fidelă a tatălui meu. O să-i mulțumesc toată viața pentru că a făcut-o pe mama atât de fericită și a avut grijă de ea”

Nu mai e un secret că Anamaria Prodan îi e recunoscătoare iubitului Ionelei Prodan.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Anamaria Prodan îi e recunoscătoare iubitului Ionelei Prodan. Celebra cântăreaţă de muzică populară, care a decedat pe 16 aprilie 2018, la 70 de ani, a fost măritată o singură dată, cu avocatul Traian Tănase, care a murit în 1992. Ulterior, în viaţa Ionelei Prodan a apărut Toni Antohi, care, chiar dacă nu s-a însurat cu Ionela, a fost un tată adevărat pentru fiicele acesteia.

Citeste si: Anamaria Prodan, fotografiată la balcon într-o ținută sumară! Imaginile fierbinți cu cea mai sexy impresară l-au impresionat și pe Brancu

Citeste si: Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant în timp ce mânca icre negre: „S-a săturat lumea de grandomaniile tale”

Citeste si: Prodanca si Reghe se despart? Care este adevarul despre relația celor doi în acest moment

Anamaria Prodan îi e recunoscătoare iubitului Ionelei Prodan: "Toni e foarte domol, răbdător, tandru" 

“Târziu l-a găsit pe Toni Antohi, un om deosebit. Tatăl meu, așa cum îi zic eu...”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu pentru revista Taifasuri. Întrebată dacă Ionela Prodan şi Toni Antohi au fost căsătoriţi, Anamaria a dezvăluit: “Nu, nu au fost. Au stat 17 ani împreună. Toni e foarte domol, răbdător, tandru, copia fidelă a tatălui meu”. (vezi cum a îndeplinit Anamaria Prodan cel mai mare vis al mamei sale)

fara descriere

Anamaria Prodan îi e recunoscătoare iubitului Ionelei Prodan: "Mama era și greu de suportat"

S-a aflat că Anamaria Prodan îi e recunoscătoare iubitului Ionelei Prodan. “Eu îl iubesc din suflet și o să-i mulțumesc toată viața pentru că a făcut-o pe mama atât de fericită și a avut grijă de ea. Mama era și greu de suportat. Olteancă aprigă la mânie! Cu drăcuieli și blesteme. Ce era la gura ei! În zece minute uita dacă nu o băgai în seamă. Așa sunt și eu. Am învățat să fiu diplomată în timp”, a mai spus Anamaria Prodan.  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate