Vedete

Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara

Anamaria Prodan a slăbit considerabil în ultima perioadă şi n-a ezitat să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut, însă eforturile ei se văd cu ochiul liber atunci când îmbracă costumul de baie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara
icon photo

Anamaria Prodan şi-a dorit cu ardoare să arate bine şi se pare că a reuşit. Vedeta a profitat din plin de sfârşitul de săptămână şi s-a bucurat de o zi petrecută la piscină.
Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara


În urmă cu puţin timp, ea a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, ce-i evidenţiază perfect trupul, iar fanii au fost în delir.


”Foarte sexy.”, ”Arăţi fabulos”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune