Anamaria Prodan, îngrijorată, totuși, de soarta soțului ei: "Tatăl copilului meu arată atât de rău la față, chiar ciudat pot spune". Care e explicația ei

Anamaria Prodan vorbeșe din nou despre situația în care se află soțul său.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp su anunțat fiecare divorțul, au confirmat ceea ce presa relata de multă vreme, dar continuă să iasă la iveală detalii. Încă soția în acte a antrenorului a venit cu unele comentarii despre soțul ei.

Anamaria Prodan, noi comentarii la adresa soțului

Anamaria Prodan devoalează misterele din jurul soțului ei. Când lucrurile păreau trasate, impresara mai aruncă câte o grenadă: "Lumea oribilă a femeilor ieftine l-au tras cumplit de jos"

Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Laurențiu Reghecampf în plin scandal de divorț: „Începi să execuți ordine, ți se comanda câti bani ai voie sa cheltuiești”

Dezamăgită și mâhnită de dedesubturile care continuă să iasă la iveală despre cea cu care s-ar iubi soțul ei, Anamaria Prodan a venit cu comentarii pe pagina sa de Instagram. După ce presa a relatat despre o relație pe care actuala femeie din viața soțului ei ar fi avut-o cu un artist din România, impresara a venit cu un avertisment pentru soțul ei.

Citeste si: Vestea tristă a zilei, din păcate s-a confirmat. Horia Moculescu..- bzi.ro

"Chiar dacă soțul meu Laurențiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos… Faptul că tatăl copilului meu arată

atât de rău la față chiar ciudat pot spune … Faptul că toată țara râde, toți bărbații povestesc, mulți se bucură…toți își dau coate și mustăcesc. Faptul că așteptă să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc după ce a intrat în biserică și a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că încet încet copiii îl uită sau vor să-l uite, mânioși și rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei și și-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în fața țării… faptul că ”bacteriile” de bălegar au reușit să-l aducă în situația
jenantă în care se află astăzi și din cel mai mândru și mai strălucitor Soare care există pe pământ a ajuns cea mai firavă rază.", a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție de infarct printre așternuturi! Sexy-impresara a încins atmosfera pe rețelele de socializare! „Bună dimineața”

Anamaria Prodan, îngrijorată, totuși, de soarta soțului ei

Anamaria Prodan devoalează misterele din jurul soțului ei. Când lucrurile păreau trasate, impresara mai aruncă câte o grenadă: "Lumea oribilă a femeilor ieftine l-au tras cumplit de jos"

Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj acid la adresa lui Laurențiu Reghecampf! Totul s-a întâmplat în direct: „Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi”

Evită să dea nume, dar consideră că noua prezență în viața soțului ei nu îi face decât rău.

"Faptul ca trăiește cu spaima că zilnic poate apărea un “client“ care deține materiale compromițătoare, faptul că sună disperat și amenință în stânga și în dreapta încercând ca un Bebeluș să oprească ceva ce nu se poate șterge, deoarece trecutul urmărește bacteriile toată viața și atârna ca o tinichea de coada lor..iar când tinicheaua mai face și zgomot este hilar.", a mai completat impresara.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies