anamaria prodan

Anamaria Prodan, interviu exclusiv pentru WOWbiz 

Vedete

Anamaria Prodan, interviu exclusiv din fața judecătoriei, în procesul de divorț: "Aflu în fiecare zi de o ordonanță. Nici măcar nu mai știe unde este domiciliul actual, toate sunt trimise cu adresă greșită"|

Anamaria Prodan a oferit un interviu în exclusivitate pentru wowbiz.ro, după ce a fost citată în procesul de divorț.

Însoțită de avocatul său, Anamaria Prodan a explicat de ce a mers la Judecătorie. Nu este vorba de un nou termen în proces, ci o procedură auxiliară în ceea ce privește încredințarea copilului lor. Mai mult, încă soția antrenorului a declarat că este a șaptea citație în dosar trimisă la o adresă greșită.

De asemenea, Anamaria Prodan a declarat că încă se roagă de soțul ei să divorțeze la notar, pentru ca totul să se încheie mult mai rapid.

Anamaria Prodan și avocatul său, declarații exclusive

"Astăzi a fost o procedură auxiliară procedurii de divorț. Vorbim de încredințare provizorie a unui minor, în condițiile în care Anamaria a tot încercat să apropie copilul minor, rămas acasă în îngrijire, de tată, asta nu s-a întâmplat și tot din păcate, domnul Reghecampf a înteles să facă o procedură judiciară pe care să și obțină un drept provizoriu de a avea legătura cu minorul, lucru care din punctul meu de vedere e într-un paradox.

De ce face dumnealui asta în condițiile în care Ana îl invită acasă și dânsul refuză, nu ne putem explica.

Pe tot parcursul procedurii de divorț ne vom mai aștepta la acțiuni de șicanare față de Anamaria, față de tot ce înseamnă acest dosar.", a declarat Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan.

Citeste si: Este oficial! Anamaria Prodan este pregătită să se căsătorească din nou: „Facem nuntă regală”

Anamaria Prodan spune că își dorește să se termine mai repede acest divorț și susține că i-a propus în mai multe rânduri soțului ei să meargă la notar, pentru o procedură mai simplificată.

anamaria prodan

Anamaria Prodan, alături de avocatul ei, în fața Judecătoriei 

[Sursa foto: WOWbiz ]

"Îmi doresc să se termine foarte bine, la notar. Mă rog de încă soțul meu de foarte foarte multe luni să ne întâlnim la notar și să încheiem fără să știe presa sau altcineva. Refuză categoric și nu știu de ce, că are o nouă familie, îi vine un copil, cred că ar trebui să se concentreze foarte mult pe ceea ce îi vine acum și pe noua lui familie. Efectiv nu pot, nu reușesc să găsesc o modalitate.

Vreau să devin o femeie liberă și să am grijă de copiii mei și să-i scot din tot acest circ mediatic.

L-am rugat de mii de ori prin mailuri oficiale doveditoare, că-mi doresc să vină să semneze divorțul. Din acel moment putem să mergem la judecătorie cu parte de partaj. La partaj, dumnealui trebuie să aducă jumătate, pentru că așa este firesc. Când muncești o viață, jumătate ia soția, jumătate ia soțul, nu contează care dintre ei a plecat sau care face copii în afara căsniciei.

Probabil că aici este marea teamă a domniei sale, că în momentul în care semnează la notar, acolo trebuie să menționăm și cum ne-am înțeles cu partajul.", a declarat în exclusivitate Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, îndrăgostită până peste cap! Cu ce cadouri o răsfață noul iubit arab

Anamaria Prodan: "Ne rugăm de tine de aproape 2 ani să vii să-ți vezi copilul"

Celebra impresară a declarat că de fiecare dată când părăsește țară își anunță soțul, pentru a veni să-l vadă pe Bebeto.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

"Eu muncesc în străinătate și îl și anunț pe mail: <plec o săptămână.

Te rog mergi ori acasă, ori la școală, ori la antrenamente, ia-l pe cel mic> Nu l-ai văzut de...se face un an jumate și nu știu, dacă punem cap la cap, nu știu dacă la văzut 10-15 minute. Adică facem ordonanță, să ne facem de circ și să aruncăm cu noroi în copil, în condițiile în care eu, încă soția ta, mama copilului, și copilul, și surorile, ne rugăm de tine, de 2 ani aproape, să vii acasă să-ți vezi copilul.", a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Reghe a devenit istorie, iar Anamaria Prodan o glorie! Impresara a captat atenția tuturor, într-un restaurant de lux din Capitală, unde a petrecut alături de prietenii din Dubai! Cum a fost surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro

Totodată, Anamaria Prodan susține că toate citațiile primite în acest dosar au fost trimise la o altă adresă, nu cea a domiciliului său.

"Aflu în fiecare zi de o ordonanță. Nici măcar nu mai știe unde este domiciliul actual. Toate sunt trimise cu adresă greșită. Eu nu am cum să știu că sunt citată într-un dosar, dacă actele de la dosar sau de la citațiile lui vin la o altă adresă pe care eu nu o știu și care culmea, ne-am și interesat astăzi la Primăria Snagov, nu a existat vreodată. Nu e vorba de o greșeală o dată, avem vreo 7 procese cu adresă greșită de citare. Mi se pare hilar. Cred că e o bătaie de joc.", a mai spus Anamaria Prodan.