Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf! Ce dezvăluiri face sexy-impresara în plin proces de divorț: „Pot să rămân prietenă cu Laurenţiu”

Sexy-impresara spune că a iertat și a șters totul cu buretele, iar acum vrea să meargă mai departe.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Anamaria Prodan trece prin momente delicate. Se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost alături timp de 15 ani. Totuși, sexy-impresara spune că în astfel de momente grele nu uită să fie optimistă și să zâmbească.

Ea a acceptat tot ce i se întâmplă și a învățat să ierte. 

Vedeta nu clasifică despărțirea de Reghe ca fiind una dintre cele mai dureroase lucruri care i s-au întâmplat în viață. Moartea părinților, însă, au fost cele mai grele perioade peste care a trebuit să treacă, iar acele răni nu se vor vindeca niciodată. 

„Am depăşit momentele grele din viaţa mea zâmbind, plină de optimism. Am înţeles că în viaţa asta, Dumnezeu îţi dă cât poţi duce şi îţi dă ca tu să înţelegi că meriţi mult mai mult.

Cel mai greu moment a fost pierderea mamei mele şi al tatălui meu, în rest, totul este… ceva care vine în viaţa ta cu un anumit scop şi ceva pe care tu trebuie să-l înţelegi dacă eşti evoluat, şi ceva ce trebuie să aplici foarte tare pentru că eu am înţeles un singur lucru, dacă nu eliberezi repede scaunul, nu se aşează nimeni niciodată. 

Eu am mai divorţat o dată şi nu a ştiut nimeni pe pământ şi nu au apărut amante, copii, şi niciun fel de mizerii. Asta ţine de educaţie foarte tare. Eu am demonstrat până astăzi că într-adevăr, educaţia pe care mi-au dat-o părinţii mei este atât de solidă”, a explicat sexy-impresara. 

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan: „Eu nu am niciun fel de problemă să rămân prietenă cu Laurenţiu”

Impresara de fotbal nu ar schimba absolut nimic în viața ei și știe că totul se întâmplă cu un motiv. nu există resentimente pentru ea, ba chiar spune că este dispusă să rămână într-o relație de prietenie cu Laurențiu Reghecampf.  

Citeste si: Răsturnare de situație în divorțul Prodan-Reghe! Declarația la care nimeni nu se aștepta: „Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert”

„Eu nu am niciun fel de problemă să rămân prietenă cu Laurenţiu. Toată viaţa mea am rămas prietenă cu toţi oamenii care şi-au dorit lucrul acesta. Eu am învăţat să iert, fiind o persoană foarte evoluată şi sunt foarte mândră. Nu mă mai doare nimic acum. M-a durut când mi-a murit mama, când mi-a murit tatăl.

Citeste si: Elena Merișoreanu, despre divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf! Ce promisiune i-a făcut Ionelei Prodan:„Până închid ochii!”

Nu aş schimba nimic în viaţa mea, poate aş fi doar foarte atentă, aş ţine ochii foarte deschişi, ca nu cumva cineva să trădeze ani şi eu să nu realizez. Întotdeauna am ţinut cont de părerile lui, l-am făcut să se simtă foarte bărbat, chiar dacă sunt o femeie de fier, aşa cum spuneţi voi”, a mai declarat Anamaria Prodan la un post de televiziune. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan pare că s-a împăcat cu ideea divorțului de Laurențiu Reghecampf! Cunoscuta impresară, declarații senzaționale: ”Familia asta, Prodan, va sclipi mereu! Este o...

Anamaria Prodan spune tot adevărul despre Reghcampf în noua ei carte autobiografică! Impresara își vinde povestea cu un preț uriaș! Dezvăluiri exclusive

Anamaria Prodan a scris o carte despre viața ei, iar un întreg capitol îi este dedicat lui Laurențiu Reghecampf: „Eu voi pleda până la final pentru...”

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies