Anamaria Prodan, mesaj tranșant pentru Laurențiu Reghecampf: "Pentru noi, el a murit de multă vreme"

Impresara a făcut noi declarații șocante, în plin proces de divorț.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Anamaria Prodan a făcut noi declarații la adresa lui Laurențiu Reghecampf. De data aceasta, impresara i-a transmis un mesaj dur celui care i-a fost soț ani buni, după ce a văzut imaginile apărute în presă, spunând că și-a pierdut respectul pentru el.

Citeste si: Anamaria Prodan, îngrijorată, totuși, de soarta soțului ei: "Tatăl copilului meu arată atât de rău la față, chiar ciudat pot spune". Care e explicația ei

Anamaria Prodan: "Un bărbat care nu merită respectul nimănui"

Anamaria Prodan a răbufnit din nou în spațiul public, în plin proces de divorț, aruncând cuvinte dure la adresa antrenorului de la Univeristatea Craiova. Vedeta a ținut să sublinieze din nou că l-a scos pe Laurențiu Reghecampf din viața ei, dar mai ales că încearcă să își protejeze fiul, de tot ceea ce se scrie despre tatăl lui: "Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus, am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv.

Anamaria Prodan, declarații tranșante despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul și îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui. Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, și copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum

să-i numesc? Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva.", a declarat Anamaria Prodan, pentru realitateasportiva.net.

Anamaria Prodan a declarat Laurențiu Reghecampf este mort pentru familia lui

Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

"Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri"

Anamaria Prodan a continuat seria de declarații și a precizat că îl consideră pe Reghe un exemplu negativ pentru fotbaliștii din zilele noastre, din cauza scandalului în care a fost implicat: "Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de

fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns. Ei trebuie să se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League și care își diviniza familia și copiii, de care azi a uitat cum arată.(...) Îi urez baftă în acest cumplit declin.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție de infarct printre așternuturi! Sexy-impresara a încins atmosfera pe rețelele de socializare! „Bună dimineața”

Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a președinților. Sper ca toți acești oameni din fotbal să le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb, Laurențiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește.", a încheiat Anamaria Prodan, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies