Anamaria Prodan, mesajul CLAR prin care arată că nu divorţează de Reghe! Impresara a spulberat toate zvonurile răutăcioase. VIDEO EXCLUSIV!

Anamaria Prodan, dovada CLARĂ că nu divorţează de Reghe. Uite ce tatuaj a etalat cu mândrie.

Autor: Lili Lascar

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai îndrăgite şi solide cupluri din showbiz. Cei doi nu s-au sfiit niciodată să vorbească despre relaţia lor şi au împărtăşit cu fanii atât momentele frumoase, cât şi clipele grele.

Aceştia au organizat, de-a lungul timpului, o sumedenie de petreceri prin care şi-au sărbătorit iubirea şi realizările, evenimente la care au fost invitaţi şi mulţi jurnalişti.

Pe scurt, protagoniştii noştri şi-au dorit o viaţă personală transparentă, dincolo de orice speculaţie.

Dar cum gura târgului nu o poţi închide orice ai face, s-a tot zvonit că între Ana şi Reghe ar exista tensiuni mari, ba chiar s-a vorbit despre un divorţ...iminent.

Anamaria Prodan, dovada CLARĂ că nu divorţează de Reghe. Uite ce a lăsat să se vadă pe spatele ei.

Agentul FIFA şi soţul ei au preferat să nu comenteze bârfele, dar au lăsat să se înţeleagă că se iubesc în continuare şi că nu s-a pus niciodată problema unei despărţiri.

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva zile, la un eveniment al stomatologului ei, Yazan Aq, vedeta a purtat o rochie neagră, elegantă, extrem de sexy.

Ei bine, toată lumea a observat că prezentatoarea tv nu a purtat sutien, însă mai există un element interesant la ţinuta impresarei.

Creaţia i-a lăsat spatele la vedere şi toţi cei prezenţi au putut admira tatuajul cu Reghe de care vedeta este extrem de mândră.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies