Anamaria Prodan, noi imagini de infarct pentru bărbați! Sexy-impresara, aproape goală!

Anamaria Prodan Reghecampf a fost protagonista unor noi instantanee de infarct pentru bărbați.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Anamaria Prodan se află într-o vacanță de lux în Turcia. Sexy-impresara a scos câteva zeci de mii de euro din buzunar pentru a petrece zile minunate alături de familie, într-o croazieră de vis pe malul Bosforului.

Impresara a închiriat un iaht și și-a adus în vacanță inclusiv artistul de make-up personal.

fara descriere

Familia Reghecampf are parte în vacanța de lux și de alte servicii VIP, precum bucătari personali, chelneri și cei mai buni barmani care prepară cocktail-uri fine din cele mai scumpe băuturi alcoolice de pe piață.   

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme în opt luni

De la 72 de kilograme, Anamaria prodan a ajuns la 55 de kilograme. În doar opt luni de zile, frumoasa vedetă a reușit să dea jos 17 kilograme.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate