Vedete

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf: „Legatura a fost scurta si foarte frumoasa, dar eu nu-mi doream casatorie” | DEZVALUIRI

In 1996, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, iar cei doi s-au separat. Ulterior, s-au reintalnit si, in 2008, s-au casatorit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf: „Legatura a fost scurta si foarte frumoasa, dar eu nu-mi doream casatorie” | DEZVALUIRIicon photo

Acum 22 de ani, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cand cei doi erau foarte tineri.. Intr-un interviu acordat in 2012, Anamaria a dezvaluit cum l-a cunoscut pe Reghe, care juca in echipa nationala de juniori. „Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani, la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel”, a marturisit Anamaria Prodan intr-un interviu in revista Taifasuri.

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf: "El era foarte tanar, avea 17 ani si jumatate"

„Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”, a mai spus Anamaria Prodan. (vezi ce a facut Laurentiu Reghecampf la scurt timp dupa inmormantarea Ionelei Prodan)

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf. S-au insurat dupa 12 ani 

Chiar daca Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cei doi s-au insurat in 2008, cu 12 ani dupa ce nu dorise sa se casatoreasca cu el. „Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, a mai dezvaluit Anamaria Prodan.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune