Anamaria Prodan, prima apariție la TV după ce l-a lovit pe Alexa! A spus totul despre incident! Divorțează sau nu?!

Anamaria Prodan a apărut la TV pentru prima oară după scandalul declanșat de pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa. Sexy-impresara a spus totul despre incident.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Mi-am luat câteva măsuri de siguranță ca totul să fie în regulă. Bodyguarzii sunt pregătiți?", a glumit Cătălin Măruță înainte ca Anamaria Prodan să intre în platou.

"Cu dreapta dai bine", a glumit Măruță cu ea după ce a intrat sexy-impresara în platou.

Ce a spus Anamaria Prodan despre incident

"E un subiect care este prost, și care nu îmi face cinste. E prima oară când văd imaginile Mi se pare ceva oribil, mi-e rușine de ce am făcut.

Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Așa sunt eu, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat jucătorii și antrenorii mai aprig decât am făcut-o aici.

Oamenii nu știu fotbal, când vine vorba de foarte mulți bani, mai ales eu, care pun foarte mult suflet, vreau să fie totul perfect.

Am fost dezamăgită, gestul ăsta al meu a umbrit tot

Când cineva îmi reproșează ceva și știu că nu are dreptate, reacționez", a spus, la PROTV, Anamaria Prodan despre incidentul în care l-a lovit pe Alexa.

fara descriere

Ce spune despre un presupus divorț despre Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara neagă că a divorțat sau că divorțează de Reghe. Ba chiar a arătat inelul în direct.

"Nu ne-am plictisit de 4 ani de subiectul ăsta? Normal că mă deranjează. Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta. Câte vizualizări sunt astăzi pe toate site-urile, că divorțez, că am divorțat în secret.

Normal că o știu (n.r.- pe bruneta lui Alexa). De ce nu-l întrebați pe Alexa despre viața particulară? Normal că ne salutăm, că sunt managerul lui de atâția ani. Eu am ieşiri dinastea şi le recunosc. Şi dacă nu recunoşti atunci ce să faci? Eu reprezint omul ăsta. Eu am făcut performanţă cu omul ăsta… oamenii ăştia n-au simţit în viaţa lor ce am simţit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucători vânduţi. (…) M-a prins de mână și mi-a zis: 'Hai, te rog eu mult'. Mi-a zis și Laur că nu este normal așa ceva, că trebuie să am o conduită. Asta sunt! Îmi asum toate greșelile.',  a mai spus Anamaria Prodan.

De la ce a pornit incidentul

"Stăteam de vorbă cu Dan, hai să nu mai discutăm pe subiectul ăsta că-l întindem (...) Arată-mi un bărbat care ar fi dat o lecție de viață. Dan Alexa este cel mai bun produs pe care îl am, cel mai bun antrenor pe care îl am, are un caracter pe care puțini îl au (...) Într-adevăr, eu am ieșiri de genul ăsta.

Nu numai cu Dan am avut discuțiile, le-am avut noi între noi. A fost vorba de un jucător, un transfer să zicem nereușit, cu toate că după 45 de minute nu poți să-ți dai cu părerea.

Mai multă lume mi-a spus că e vina mea.

Am avut o discuție, nu mi-a convenit ceva, el s-a îndârjit (...) Când am văzut cum au reacționat alți oameni din fotbalul românesc m-am gândit că pumnul ăsta trebuia să i se dea altcuiva. <Nu are autoritate, da-ți-l afară>. Dan Alexa nu are autoritate? 

O femeie e foarte greu de controlat, atenție! 

Am intrat în fotbal, nu la Operă. Nu-mi face cinste, am crescut foarte mult pe stradă, pe stadion. Am învățat că neajutându-mă nimeni mi-am făcut dreptate ba cu pumnul, ba cu palma", a mai declarat Anamaria Prodan

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate