Anamaria Prodan s-a înfuriat că a fost acuzată că şi-a ajutat fiica să ajungă pe podiumul de modă de la Milano: “Este meritul copilului meu că a ajuns nr. 1! Nu a ajuns o drogată sau o beţivă de bani gata!”

Prietenii au aflat că Anamaria Prodan s-a înfuriat că a fost acuzată că şi-a ajutat fiica, pe Rebecca.

Autor: Matei Vaihan

De curând, Anamaria Prodan s-a înfuriat că a fost acuzată că şi-a ajutat fiica. Rebecca, fata cea mare a Anamariei, a participat în week-end, ca fotomodel, la o prezentare de modă la Milano. Rebecca a purtat ţinutele celor de la Dolce & Gabbana, iar mama ei a fost încântată. „Sunt mândră de fiica mea”, a postat Anamaria Prodan.( vezi ce se întâmplă cu văduvul Ionelei Prodan)

Anamaria Prodan s-a înfuriat că a fost acuzată că şi-a ajutat fiica:" E foarte uşor să reuşeşti când ai totul pus pe tavă"

“Ana dragă, înţeleg că eşti mândră, dar nu aşa se măsoară performanţa. E foarte uşor să reuşeşti când ai totul pus pe tavă, când eşti împins mult de la spate şi ai şi conexiunile necesare. Adevărata performanţă se măsoară în cei care pornesc de la zero, fara nimic, şi totuşi ajung atât de departe. Aceia chiar au mult potenţial. Restul sunt doar rezultatul părinţilor.”, a postat un internaut.

Anamaria Prodan s-a înfuriat că a fost acuzată că şi-a ajutat fiica: "Pentru copilul meu, numele familiei atârnă cumplit de greu"

Recent, Anamaria Prodan s-a înfuriat că a fost acuzată că şi-a ajutat fiica.

“Ce greşit vorbeşti! Munca părinţilor se reflectă în reuşitele copiilor. Este meritul copilului meu că a ajuns nr. 1! Nu a ajuns o drogată sau o beţivă de bani gata! Adevărata perfomanţă o fac cei şapte ani de acasă. Pentru copilul meu, numele familei atârnă cumplit de greu. Copilul meu nu a uzat de acest nume şi a muncit de 10 ori mai mult decât un copil normal ca să demonstreze că e bună.
Copilul meu a fost ales de Dolce & Gabbana nu pentru că este fata Anamariei Prodan, ci pentru că este o profesionistă desăvîrşită, o fată superbă, deşteaptă şi cuminte”
, a răspuns Anamaria Prodan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan a încins ”spiritele” pe net! S-a pozat sexy şi a postat imaginile pe net: ”Aoleu, ce excitantă poţi să fii!”

Laurenţiu Reghecampf s-a îmbogăţit din despăgubiri! Vezi câţi bani a primit soţul Anamariei Prodan de la arabii care l-au dat afară!

Anamaria Prodan a spus că se teme că Laurenţiu Reghecampf o omoară! Sexy impresara trebuia să recupereze o datorie de la clubul antrenat de soţul ei!

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies