Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! O să ai şocul vieţii când o să le vezi! Vezi ce au purtat şi Iulia Vântur, Anda Adam şi Andreea Marin ! FOTO EXCLUSIV!

Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere! O să ai şocul vieţii când o să vezi cum s-au îmbrăcat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Petrecerea Viva a reunit toată crema lumii mondene în aceeaşi grădină superbă din Herăstrău, amenajată cu măiestrie de organizatori. Divele mioritice au fost angrenate într-o adevărată competiţie a ţinutelor pe covorul roşu, iar bieţii fotografi nu ştiau încotro să se uite mai întâi.

Citeste si: Alex Velea, apariție șocantă la un eveniment! S-a îmbrăcat în fustă și s-a afișat AȘA la brațul Antoniei

fara descriere

Ei bine, trebuie să spunem că două vedete, trecute de 40 de ani, au lăsat toată audienţa fără suflare. Nu suntem în măsură să spunem dacă au fost bine sau prost îmbrăcate, că nu suntem critici de modă, însă vă putem mărturisi, fără ezitare, că nouă ni s-au părut mai mult dezbrăcate.

Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! La 46 respectiv 50 de ani cele două sunt adevărate bombe sexy!

Vorbim aici despre Anamaria Prodan (46 ani), care a ales o rochie transparentă prin care se vedea absolut tot. Literalmente tot! Mai pe româneşte se poate spune că a venit în lenjerie intimă, piesa vestimentară pe care o avea pe deasupra fiind doar cu numele.

fara descriere

Agentul FIFA arăta foarte bine, ce-i drept, aşa că îndrăzneala ei caracteristică nu a deranjat nici de data aceasta. Daniela Gyorfi (50 ani) a fost şi ea o apariţie comentată, îndrăgita artistă lăsându-şi formele la vedere cu ajutorul unei rochii spectaculoase, semitransparente.

Citeste si: Prodanca si Reghe se despart? Care este adevarul despre relația celor doi în acest moment

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate