Anamaria Prodan şi Reghe s-au dat cu placa în deşert! Uite-o pe Prodanca cum zboară pe dunele de nisip!

În week-end, Anamaria Prodan şi Reghe s-au dat cu placa în deşert.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Zilele trecute, Anamaria Prodan şi Reghe s-au dat cu placa în deşert. Soţul Prodancei, care e antrenor la Al Wasl, a avut câteva zile libere, deoarece campionatul din Emiratele Arabe Unite a luat o pauză, din cauza partidelor interţări care au loc în această perioadă.

Citeste si: Imagini colosale la mormântul Ionelei Prodan! În lacrimi, fiica ei, Anamaria, s-a dus noaptea, in mare secret, la cimitir, să îi aducă lalele albe! Totul cu puțin înainte de a se împlini un an de la moartea artistei EXCLUSIV

Citeste si: Prima soție a lui Reghecampf a venit de urgență în România! Vezi de ce

Citeste si: Motivul pentru care Prodanca nu l-a dat pe Ganea in judecată după ce a afirmat ca ea ar avea o legătură cu Dan Alexa! ”Sunt un om asumat”

Anamaria Prodan şi Reghe s-au dat cu placa în deşert. Au plecat într-un safari 

Astfel, Anamaria şi Laurenţiu au plecat într-un safari în deşert, împreună cu doi dintre copiii lor, Sarah şi Laur Jr, punctul culminant al aventurii fiind reperzentat de o repriză de dat cu placa de snowboard pe dunele de nisip. (citeşte primele declaraţii ale Prodancăi despre divorţul de Reghe)

fara descriere

Anamaria Prodan şi Reghe s-au dat cu placa în deşert. Prodanca a pozat artistic

E clar că Anamaria Prodan şi Reghe s-au dat cu placa în deşert. Cel mai bine pare că s-a simţit Anamaria, care şi-a ţinut echilibrul chiar şi atunci când şi-a întins braţele pentru a face o poză artistică, apreciată de fanii ei de pe paginile de socializare.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate