Vedete

Anamaria Prodan vrea ca mama ei sa primeasca decoratia acordata Stelei Popescu!

Pentru recunoasterea meritelor culturale ale Ionelei Prodan, Anamaria Prodan vrea ca mama ei sa primeasca decoratia pe care a primit-o si Stela Popescu in 2015.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Anamaria Prodan vrea ca mama ei sa primeasca decoratia acordata Stelei Popescu! icon photo

Dupa decesul Ionelei Prodan, Anamaria Prodan vrea ca mama ei sa primeasca decoratia care sa-i recunoasca acesteia meritele culturale. „Eu sper că toţi se vor uni şi vor face ceea ce trebuia făcut de foarte multă vreme. Mama a cerut doar o decoraţie, era mândră de România. Ea îşi arăta diplomele şi medaliile tuturor, nu vreau nimic decât s-o vad că pleacă în mormânt ca o regină, pentru că mama mea a fost o regină şi un bun naţional”, a declarat Anamaria Prodan. (vezi ce titlu i-a acordat Gabriela Firea Ionelei Prodan)

Anamaria Prodan vrea ca mama ei sa primeasca decoratia. "Steaua Romaniei" e cea mai inalta distinctie a statului roman

"Ea consideră că interpreta de muzică populară a făcut multe pentru România şi că merită ordinul „Steaua României”. Cel care poate semna acordarea unei astfel de distincţii este doar preşedintele României Klaus Iohannis. Ordinul „Steaua României” este cea mai înaltă distincţie oferită de statul român”, a scris Evenimentul zilei.

Intr-un comunicat transmis miercuri, Administratia Prezidentiala a precizat ca Ministerul Culturii a transmis pe 18 martie o propunere de decoarare post-mortem a Ionelei Prodan cu Ordinul „Meritul Cultural”, care este analizata de catre Cancelaria Ordinelor, care a procedat la fel si in alte cazuri. Cu toate acestea, Ionela Prodan detine, din 2004, Ordinul "Meritul Cultural" in grad de Comandor, categoria F – „Promovarea culturii”, dupa ce, in 2002, a primit Crucea Naţionala „Serviciul Credincios”, Clasa a III-a.

Citeste continuarea materialui pe stirilekanald.ro

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune