Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri! Sexy-impresara și-a lansat propria colecție de NFT-uri

Anamaria Prodan devine prima femeie de afaceri din România care își lansează propria colecție de NFT-uri.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Anamaria Prodan este, fără doar și poate, una dintre femeile de succes din România. A reușit prin muncă asiduă și determinare să dea lovitura într-un domeniu condus de bărbați și nu se mai oprește din a uimi pe toată lumea.

Impresara de fotbal este mereu pusă pe treabă și gata să se implice într-un nou proiect care să-i aducă sume frumușele în conturi. În urmă cu puțin timp, ea a reușit să devină prima femeie de afaceri din România care și-a lansat propria colecție de NFT-uri.

Colecția de NFT-uri a Anamariei Prodan se va lansa în curând 

Proiectul “ Anamaria Prodan NFTs ” urmează să fie lansat în data de 14 Septembrie 2022 în cadrul unui eveniment organizat în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Sarah a împlinit astăzi 22 de ani: „Îngerul vieții mele”

“Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat.

În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs’ este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei CryptoDATA, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Ce va cuprinde această colecție 

Avatarele digitale din colecția- Anamaria Prodan NFTs- au un design ce reproduce trăsăturile fizice ale Anamariei Prodan și combină imaginea acesteia cu utilitate în viața reală, prin furnizarea de beneficii și avantaje în trei dintre domeniile ei principale de activitate: business, fashion și sport.

Citeste si: Fiica Anamariei Prodan a fost operată de urgență! Ce s-a întâmplat cu Sarah și de ce a avut nevoie de intervenția medicilor

  • NFT-uri fashion

NFT-urile încadrate în categoria fashion din colecția Anamariei Prodan aduc deținătorilor beneficii reale reprezentate prin pachete de discounturi, ținute semnate de Anamaria Prodan sau accesorii furnizate în colaborare cu Prodan & Stavros Couture și Remundi.

  • NFT-uri sport

NFT-urile sport vor aduce deținătorilor lor tricouri și echipamente sportive semnate de jucătorii lor preferați și sportivi consacrați, dar și invitații la cele mai importante evenimente sportive din România.

  • NFT-uri business

NFT-urile business vor oferi deținătorilor posibilitatea de a beneficia de sesiuni de coaching atât online, cât și fizic cu Anamaria Prodan pentru business development și orientare în carieră. Mai mult decât atât, deținătorii NFT-urilor din această categorie vor primi un exemplar semnat al cărții lansate de către Anamaria Prodan, “ Da, sunt cea mai bună! ”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Așa mama așa fiică! Sarah Dumitrescu îi calcă pe urme Anamariei Prodan când vine vorba de stil. Blondina se răsfață doar în lux | EXCLUSIV

Vedetele au încins atmosfera în ultimul weekend de vară pe litoral! Divele au arătat beton la malul mării și au etalat ținute răvășitoare

Dubai – destinația preferată de o mulțime de români. Când e cel mai bine să pleci în vacanță în Emiratele Arabe

Emily Burghelea a recunoscut cum a trecut peste zilele de spitalizare. Proaspăta mămică spune cine și ce a ajutat-o să se țină pe picioare: „Îți revii fără să îți dai seama”

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Dubai – destinația preferată de o mulțime de români. Când e cel mai bine să pleci în vacanță în Emiratele Arabe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies