Anamaria Prodan vrea să devină politician ”Eu discut numai cu numărul 1 din partid”

Anamaria Prodan vrea în politică. Spune că a primit numeroase propuneri, însă nu discută decât cu ”numărul 1” din partid.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

  Anamaria Prodan a aruncat bomba zilele trecute! Ea a spus că se gândește la o carieră în politică, urmând exemplul mamei sale, Ionela Prodan, care a fost membru PSD.

  ”Eu cred că un om care s-a născut cu calitatea de a fi lider, este bun în tot ceea ce face. Iar eu am o provocare cu mine însămi. Vreau să văd dacă pot să sparg fiecare barieră care îmi este ridicată. Iar până acum în proporție de 99% am cam tins spre perfecțiune, mi-au ieșit toate. Am vrut să închid fiecare capitol din viața mea foarte frumos. Așa că o să mai fac unul două transferuri răsunătoare și apoi mă duc și spre politică”, a spus, săptămâna trecută, impresara într-un interviu pentru Capital.

  Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

  Citeste si: Cum arată vila de lux a Aneimaria Prodan, din Dubai: „Din casa mea, cobor la mall” FOTO

  Apoi, într-o emisiune tv, Anamaria Prodan a explicat că a primit oferte de la mai multe partide, dar deocamdată nu a studiat cu atenție platforma lor. Așa că nu știe unde se va duce, dar știe sigur că ea va fi un promotor de imagine pentru acel partid. ”Mă gândesc să intru în politică. Dacă e să o fac, aș face istorie. Eu voi discuta doar cu numărul 1 din acel partid”, a spus Anamaria Prodan la tv.

  Citeste pe stirilekanald.ro către ce partid s-ar putea îndrepta Anamaria Prodan

   

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate