tragedie, cluj, accident rutier, tanara moarta, depasire neregulamentara

Apropiații adolescentei sunt îndoliați după ce fata a pierit în urma unui accident rutier.

Actualitate

Anastasia a pierit la doar 17 ani, în tragedia de la Bucea. Îndurerați, colegii tinerei i-au făcut altar în sala de clasa: „Din cauza unui om și a iresponsabilității lui, altul moare”

Apropiații adolescentei sunt îndoliați după ce fata a pierit în urma unui accident rutier.

Anastasia avea doar 17 ani și toată viața înainte, însă soarta nu a fost de partea ei. Aceasta s-a stins din viață în urma accidentului cutremurător care s-a petrecut în localitatea Bucea, din județul Cluj.

Fata se afla în mașină cu un prieten, în vârstă de 21 de ani, cel care a și condus vehiculul în momentul în care s-a produs accidentul.

tragedie, cluj, accident rutier, tanara moarta, depasire neregulamentara

Anastasia Camelia

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: "A plecat" Ana Oros, condusă pe ultimul drum. Prietenii și familia își iau rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o de vie, lângă Lacul Morii

Colegii Anastasiei, revoltați după moartea tinerei

Accidentul s-a petrecut în noaptea zilei de duminică, după ce șoferul a efectuat o depășire neregulamentară. Băiatul a vrut să depășească un alt participant la trafic, însă nu s-a asigurat suficient și a intrat într-un alt autoturism, care venea din sens opus.

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea.

Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”
, a transmis Poliția printr-un comunicat.

În urma tragediei, Anastasia Camelia s-a stins din viață. Tânăra era elevă la Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaș” din Beiuș. Colegii acesteia sunt îndurerați și au vrut să îi aducă un omagiu fetei, așa că au făcut un adevărat altar pe băncile sălii de clasă în care învață.

Tinerii au adus lumânări, candele, dar și o poză cu fata. Moartea acesteia i-a îndoliat pe cei care au cunoscut-o, însă în același timp i-a făcut să se și revolte împotriva deciziei nesăbuite a tânărului șofer, care a costat-o viața pe prietena lor.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

„Din cauza unui om și a iresponsabilității lui, altul moare... trist unde se ajunge... Odihnă veșnică, Cami!”, a scris un apropiat al tinerei, pe Facebook.

tragedie, cluj, accident rutier, tanara moarta, depasire neregulamentara

Apropiații adolescentei sunt îndoliați după ce fata a pierit în urma unui accident rutier.

[Sursa foto: Info Trafic Oradea Bihor ]

Citește și: Dumitru și-a ucis iubita și a fost denunțat la poliție chiar de către sora lui! I-a ascuns trupul și nu s-a găsit nici până acum: „Făcea partea din familie, ca o fiică, o soră”