Vedete

Anastasia Cecati, cantareata ucisa de sotul ei, a pozat sexy pe stadionul Dinamo! Premonitia teribila a vedetei

Anastasia Cecati, cantareata moldoveanca ucisa de sot, colaborase cu presa sportiva din Romania in 2012, cu prilejul unui concurs sexy.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Anastasia Cecati, cantareata ucisa de sotul ei, a pozat sexy pe stadionul Dinamo! Premonitia teribila a vedeteiicon photo

Cariera de actrita, model si cantareata a Anastasiei Cecati (31 de ani) s-a curmat brusc duminica, atunci cand vedeta din Republica Moldova a fost ucisa cu cutitul de sotul ei, Alexei Mitachi, care apoi s-a sinucis. Pana sa bifeze o aparitie meteorica in serialul "Las Fierbinti" (2012), unde a facut figuratie, pe post de nimfa, Anastasia Cecati a incercat, fara succes insa, sa obtina cetatenia romana.

Cantareata moldoveanca ucisa de barbatul ei, cu care avea un copil de doar trei saptamani, a aparut in cadrul unui concurs sexy organizat de gsp.ro, in care mai multe modele reprezentau in tinute sexy echipele calificate la Campionatul European din 2012.

Actrita moldoveanca ucisa de barbatul ei a reprezentat Portugalia

Frumoasa Anastasia a ales Portugalia, facand o sedinta foto hot pe stadionul Dinamo, prilej cu care a acordat si cateva declaratii, grupate inttr-un material de prezentare de gsp.ro. "Reprezentanta Portugaliei este o frumoasa moldoveancă născută peste Prut, în Republica Moldova. A decis să vină în România de foarte puţin timp, dar a devenit imediat celebră. Deşi n-a apucat încă să-şi construiască o carieră de model, Anastasia a lucrat în ţara natală pozand în diverse reviste şi a apărut în videoclipul lui Neli Ciobanu, reprezentanta Moldovei la Eurovision. Crede că merită să caştige concursul Euro Sexy prin simplu motiv că bărbaţii români sunt mult mai organizaţi decat cei din Chişinau, care sunt severi şi geloşi", nota atunci sursa citata.

Cantareata ucisa de sot: "Barbatii din Chisinau sunt severi si gelosi"

Din pacate pentru cantareata si actrita moldoveanca ucisa de sot, premonitia ei cu "barbatii din Chisinau sunt severi si gelosi" s-a adeverit tragic, Alexei Mitachi omorand-o duminica intr-o criza de gelozie! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune