Anastasia Lazariuc, gest sfâșietor pentru Mihai Constantinescu: „Tot ce îmi rămâne în aceste momente...”

Anastasia Lazariuc a vorbit despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Anastasia Lazariuc este în stare de șoc de când a aflat că bunul său prieten, Mihai Constantinescu, trece prin niște momente dificile.

Artista a dezvăluit ce a făcut la scurt timp după ce a aflat de starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

„Îmi pare rău pentru tot ceea ce i se întâmplă lui Mihai. Îi doresc din tot sufletul și din toată inima mea să revină în forță. Sper să se bucure în continuare de frumusețea vieții, de pomii înfloriţi şi de mireasma florilor.

Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai și pentru noi toți. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea şi a Ilenei şi sper să poată să-l citească chiar el când îşi mai revine", a mărturisit artista, care se când a aflat veştile teribile se roagă neîncetat, potrivit click.ro.

Mihai Constantinescu se află internat în stare foarte gravă la Spitalul de Urgență Floreasca din Bucureşti după ce în dimineaţa de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac și a fost găsit de soția sa.

Vizitele în salonul lui Mihai Constantinescu, interzise! De ce s-a luat această decizie

Starea de sănătate a lui Mihai Constaninescu este una precară, iar lumea așteaptă din clipă în clipă să audă o veste bună din partea familiei artistului.

Citeste si: EXCLUSIV. Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, în rochie de mireasă! I-a zis „DA” alesului, într-un cadru de poveste!

Citeste si: Exatlon 18 mai. Andrei Boțoacă, Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache, la un pas de semifinală: „Își merită locul”

Citeste si: Andreea Mantea, panică în casa Puterea dragostei! Și-a pus mâinile în cap: „Vreau să plece acum”Promo 20 mai. Bianca, demascată la Puterea dragostei. Un concurent, la un pas de eliminare: „Mâine s-ar putea să fie ultima ta zi”

Din cauza stării de sănătate, s-au interzis vizitele în salonul artistului. Potrivit evz.ro, medicii ar fi interzis accesul tuturor persoanelor în salonul lui Mihai Constantinescu, însă nu se știe de ce s-a luat această decizie.

„Este conectat la aparate. Mihai reacţionează bine, sunt şi organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un moment de aşteptare.

Eu nu am putut să îl văd, pentru că nu ni se dă voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă” a spus Mihaela, fosta soție, pentru click.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate