Vedete

Cel mai important sfat primit de printesa Anastasia din "Kosem" de la tatal ei! "I-am spus sa nu fie cu nasul pe sus!" Barbatul e roman, dar traieste in Grecia de peste 20 de ani! VIDEO EXCLUSIV!

Tatal frumoasei tinere care a interpretat-o pe "Kosem" in adolescenta a insotit-o pe actrita, pe plaiurile mioritice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Cel mai mare regret al tatalui superbei Anastasia, cea care a interpretat-o pe Kosem in adolescenta! Imi pare rau ca nu am invatat-o sa vorbeasca romaneste! Barbatul e roman si vine des in vacante in tara, cu familia! VIDEO EXCLUSIV!
Tatal frumoasei tinere care a interpretat-o pe Kosem in adolescenta a insotit-o pe actrita, pe plaiurile mioritice.
Barbatul locuieste in Grecia de mai bine de 20 de ani, dar de fiecare data cand paseste pe plaiurile mioritice se simte acasa. Protagonistul nostru a venit de mai multe ori in vacanta in tara, alaturi de familie si spune ca cel mai mult regreta ca nu a invatat-o pe fiica lui, frumoasa Anastasia, sa vorbeasca romaneste. "Sunt foarte fericit ca sunt in Romania. Eu stau de multi ani in Grecia, dar revenirea in Romania ma face intotdeauna fericit. E frumos acasa, e fain", ne-a spus tatal Anastasiei. Acesta ne-a mai povestit ca a avut mare grija sa-si invete fata ca modestia este una dintre cele mai pretioase trasaturi de caracter. "Noi discutam foarte mult, avem o comunicare buna. I-am spus de cand a intrat in showbiz sa ramana un om bun, simplu, sa nu fie cu nasul pe sus. Ma bucur ca m-a ascultat. Noi suntem in primul rand prieteni, eu niciodata nu-i zic sa nu faca ceva. Are prieteni, iese, are o viata normala", a mai spus barbatul. Cand este intrebat de Romania, tatal actritei se lumineaza la fata si declara cu mandrie ca si-a adus de mai multe ori familia pe plaiurile mioritice. "Am fost in vacante in tara, cu toata familia. Am vizitat si castelul lui Dracula. Ultima oara am fost in Timisoara", a declarat tatal actritei care a interpretat-o pe "Kosem" in adolescenta.

Cel mai important sfat primit de printesa Anastasia din "Kosem" de la tatal ei! "I-am spus sa nu fie cu nasul pe sus!" Barbatul e roman, dar traieste in Grecia de peste 20 de ani! VIDEO EXCLUSIV!icon photo
Viorel Cilibiu locuieste in Grecia de mai bine de 20 de ani, dar de fiecare data cand paseste pe plaiurile mioritice se simte acasa. Protagonistul nostru a venit de mai multe ori in vacanta in tara, alaturi de familie si spune ca cel mai mult regreta ca nu a invatat-o pe fiica lui (nu ti-ai fi imaginat ca tanara Anastasia are asemenea hobby-uri), frumoasa Anastasia (Madalin Ionescu, singur in platoul emisiunii "WOWbiz"! Afla ce s-a intamplat cu Andreea Mantea), sa vorbeasca romaneste.

"Sunt foarte fericit ca sunt in Romania. Eu stau de multi ani in Grecia, dar revenirea in Romania ma face intotdeauna fericit. E frumos acasa, e fain", ne-a spus tatal Anastasiei. Acesta ne-a mai povestit ca a avut mare grija sa-si invete fata ca modestia este una dintre cele mai pretioase trasaturi de caracter.

Cel mai important sfat primit de printesa Anastasia din "Kosem" de la tatal ei! "I-am spus sa nu fie cu nasul pe sus!" Barbatul e roman, dar traieste in Grecia de peste 20 de ani! VIDEO EXCLUSIV!

"Noi discutam foarte mult, avem o comunicare buna. I-am spus de cand a intrat in showbiz sa ramana un om bun, simplu, sa nu fie cu nasul pe sus. Ma bucur ca m-a ascultat. Noi suntem in primul rand prieteni, eu niciodata nu-i zic sa nu faca ceva. Are prieteni, iese, are o viata normala", a mai zis barbatul.

Cand este intrebat de Romania, tatal actritei (pe tatal ei l-ai vazut, dar uite cum arata fratele superbei actrite) se lumineaza la fata si declara cu mandrie ca si-a adus de mai multe ori familia pe plaiurile natale. "Am fost in vacante in tara, cu toata familia. Am vizitat si castelul lui Dracula. Ultima oara am fost in Timisoara", a declarat Viorel, tatal actritei care a interpretat-o pe "Kosem" in adolescenta.

Cel mai important sfat primit de printesa Anastasia din "Kosem" de la tatal ei! "I-am spus sa nu fie cu nasul pe sus!" Barbatul e roman, dar traieste in Grecia de peste 20 de ani! VIDEO EXCLUSIV!

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune