Anca Bejan: De la Dieta-Minune la Viața-Minune, după pandemia cu coronavirus

Pandemia cu coronavirus a avut un impact uriaș la nivel planetar, din multe puncte de vedere, nu doar medical și economic.

Distribuie pe:

Anca Bejan: De la Dieta-Minune la Viața-Minune, după pandemia cu coronavirus


In articol:

Există și un impact emoțional puternic. Din toate acestea avem ceva bun de învățat despre noi! Aceasta este părerea pe care o împărtășește cu noi și Anca Bejan, autoarea cărții „Dieta-Minune”. Iată mai jos lista cu cele mai importante realizări ale ei din ultimele luni. Ne dorim să-i motiveze pe unii, să-i inspire pe alții și să fie îmbogățită de experiențele tuturor.

Nu există om sincer cu care să fi vorbit în ultimele trei luni și să nu fi recunoscut că pandemia asta a mișcat ceva în el. Cred și sper că același lucru este valabil și pentru cei mai puțini sinceri, care se bat cu pumnii în piept că ei erau la fel de buni și înainte.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Ce a făcut Elena Ionescu cu banii pe care i-a câștigat la Survivor. Fanii sunt consternați

Nu de alta, dar am remarcat la foarte mulți dintre cei care se dădeau grozavi și spuneau că nu cred în pandemie că au respectat toate normele de protecție și igienă, atunci când credeau că nu-i vede nimeni care i-ar putea considera mai puțini grozavi dacă fac asta. Ete eu sunt mai sucită și recunosc: pandemia m-a zdruncinat acolo unde trebuia să fiu nițel scuturată și a mai șlefuit diamantul din mine. Sunt foarte îngrijorată pentru cei pentru care pandemia nu a însemnat nimic altceva în afară de bănuieli legate de conspirații.

Anca Bejan: De la Dieta-Minune la Viața-Minune, după pandemia cu coronavirus

Iată ce a însemnat pentru mine pandemia. Am realizat faptul că:

Trăim vremuri în care suntem din ce în ce mai expuși la astfel de evenimente mondiale, din cauza vitezei cu care putem călători dintr-un colț de lume în altul. Asta ne-am dorit, asta avem. Citește continuarea pe kfetele.ro.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate