Vedete

Anca de la Exatlon a fost intrebata de Catalin Cazacu daca are iubit! Ce reactie a avut el atunci cand bruneta i-a spus ca este singura

Anca si Rafaela au fost impreuna invitate la Teo Show. Cele doua foste concurente de la Exatlon si-au facut reciproc caracterizarea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Anca de la Exatlon a fost intrebata de Catalin Cazacu daca are iubit! Ce reactie a avut el atunci cand bruneta i-a spus ca este singuraicon photo
Dupa ce Rafaela a spus ca nu are iubit, si Anca a vorbit despre viata ei personala: "La mine e de inteles de ce nu am prieten, nu-i asa?! M-a intrebat si Cazacu la un moment dat daca am iubit. I-am zis ca nu. 'Nici nu o sa ai dupa Exatlon', a spus el", a dezvaluit Anca la Teo Show.

 

Teo si Bursucu le-au rugat pe cele doua foste Razboinice sa spuna fiecare ce calitati si ce defecte are cealalta. "Rafaela e foarte sensibila, frumoasa si blanda. Defecte: Razgaiata, indolenta si incapatanata", a spus Anca.
 
"Anca e razboinica, ambitioasa si curajoasa. Defecte: mult prea vocala, certareata, vulcanica, impulsiva, rea uneori", a explicat si Rafaela.  
 
"Sunt anul patru la Drept. Mi-ar placea sa devin procuror", a spus Rafaela.
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune