Anca de la Strehaia îl vrea ”în probe” pe Viorel al Vulpiței! ”Să vină la Strehaia dacă e cu gândul la mine”

După ce Leo de la Strehaia le-a oferit 1 miliard de lei Vulpiței și lui Viorel pentru a filma pe canalul lui de Youtube, ”prințul țiganilor” a trecut la planul B: o scoate pe Anca de la Strehaia în față.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Anca de la Strehaia, mama copiilor lui Leo, vrea să-l ia pe Viorel ”în probe”. Ea l-a invitat pe soțul Vulpiței la palatul de la Strehaia pentru că vrea să-l cunoască.

Anca spune că îl place pe Viorel pentru că e un om liniștit, sptre deosebire de Vulpița care e capul tuturor răutăților din ultima perioadă. Așa că Anca de la Strehaia vrea să-l găzduiască la ea acasă, pentru o perioadă pe Viorel, pentru a-l scăpa de Vulpița și de coșmarul trăit la București.

Anca de la Strehaia îl vrea ”în probe” pe Viorel al Vulpiței! ”Îl aștept să doarmp aici, am casa mare”

 

Condiția pusă se Leo de la Strehaia este ca Viorel să filmeze pentru canalul lui de Youtube, iar în acest sens a primit și acordul ”Patroanei”, mama lui. Aceasta e de acord ca Viorel să vină să stea cu Anca, mai ales dacă e adevprat că acesta se gândește neîncetat la fosta soție a fiului ei.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”De fapt, ai vrea să facem o probă. Dacă vorbesc cu Viorel, să stau cu el în probe, sau cum? Cred că e în gândul lui, se gândește la mine într-una dar nu spune nimic de frică.

Mie îmi place de el, așa că e un om liniștit, dar parcă prea îl chinuie pe acolo. Își bate joc de el. Vulpița face numai dansuri, el e un pm de la țară, muncitor. Prea se ”coțăie” pe acolo, pe canapele, peste tot. Și el vede și nu spune nimic. Nu știu cum de mai ține la ea.

Anca de la Strehaia îl vrea ”în probe” pe Viorel al Vulpiței! ”E dezamăgit de soția lui”

Să vină aici dacă vrea să mă cunoască. Eu îl aștept cu mare drag, n-am nimic împotrivă. Am casa destul de mare, are unde să doarmă, are ce să ”mănâncă” aici. Nici nu-i trebuie bani să plătească, nimic. Doarme aici, la mine, am destule camere.

Citeste si: În plin scandal cu Emily Burghelea, a ieșit la iveală cel mai mare secret al Vulpiței. Chiar ea s-a dat de gol în emisiune

Citeste si: Emily Burghelea, în prag de despresie? În ce stare a adus-o scandalul cu Vulpița. Este inuman: „Încearcă prin toate părțile să mă facă să cedez...”

Citeste si: Șerban Huidu intervine în scandalul cu Emily Burghelea: „Să vă fie rușine că acceptați violența”

Vulpița îl chinuie și el suferă. Râde așa... dar ce o fi în sufletul lui... E dezamăgit. Să vină aici, să ia legătura cu noi.

Să nu creadă lumea că vreau relație cu Viorel, am zis să vină aici să vorbim, să ne cunoaștem. Vulpița n-o să-l caute la Strehaia, ea se vede deja vedetă, are multe figuri acum”, a spus Anca de la Strehaia pe canalul de Youtube al lui Leo.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vecinii din Blăgești, detalii halucinante: „Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită. Era mai tot timpul plină de vânătăi”

Martorul-cheie, care spunea că știe tot despre bătăile îndurate de Vulpița, și-a schimbat brusc declarația, după ce a stat de vorbă cu trustul! „Nimeni din televiziune nu a...

Fără precedent! CTP, jignit și înjurat de un alt jurnalist: „Ai ratat să fii Vacă. Ești doar bou!”. De la ce a pornit scandalul

El e iubitul secret al lui Emily Burghelea! Cei doi au fost într-o vacanță romantică: „De la Viena, cu dragoste” FOTO

Ipoteză șocantă care dă totul peste cap: Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată pentru a-i face loc Veronicăi în postul de asistentă TV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies