Anca din "Pariu cu viata" este in coma! Familia trebuie sa hotarasca daca o mai tine conectata la aparate sau o lasa sa moara!

Incarcatura emotionala intensa in noul episod din Pariu cu viata. Anca este in coma, "traieste" intr-o lume paralela si refuza sa se intoarca.

Distribuie pe:

fara descriereCand starea ei se agraveaza, familia trebuie sa decida daca o mai tin conectata la aparate sau o lasa sa se stinga.

"Pentru filmarea acestui episod am trecut prin doua situatii complicate pe care a trebuit sa mi le asum pentru ca altfel nu ar fi iesit. Dupa ce intra in coma, Anca se trezeste intr-o lume labirint, alba, pe care la inceput nu o intelege si nu se linisteste decat atunci cand Vlad intra in aceeasi conventie cu ea. Acesta lume reprezinta trecerea dintre viata si neant, dintre viata si moarte, in acesta lume traieste spiritul Ancai care nu vrea practic sa se reintoarca in trup datorita dramelor prin care a trecut. In cea de-a doua parte, dupa ce Vlad ii explica ca daca nu se intoarce nu au cum sa se mai vada si ca tuturor le este dor de ea, Anca asista neputincioasa la toata drama prin care trece Vlad, familia si prietenii ei, nu mai poate comunica cu nimeni, nimeni nu o aude. De ce nu a fost usor deloc?”, dezvaluie Criss.


Vlad adauga: “Vorbim de cel mai greu episod pe care l-am avut de filmat. Toate secventele pe care le-am jucat au fost stari limita pe care sper din tot sufletul sa nu le traiesc vreodata. A fost greu si foarte solicitant. Pe de-o parte sunt fericit ca am avut ocazia sa joc asa ceva, pentru ca nu multi actori au avut ocazia sa joace intr-un film situatiile prin care a trecut Vlad."


“Ioana este pur si simplu devastata de ceea ce i se intampla Ancai, mai ales ca lesina chiar de petrecerea de ziua ei. Incearca prin toate mijloacele sa o ajute, dar este neputincioasa”, spune Alina.

“Sara vine la spital cu Bubu, unde ramane sa aiba grija de Anca. Totodata incearca sa vorbeasca cu ea, in speranta ca aceasta o aude. Atat Sara, cat si Cristi si-ar dori sa-si ceara scuze unul altuia, dar nu reusesc. Tentativa lor de impacare este ilustrata printr-o interpretare muzicala foarte frumoasa”
, a declarat Sore.

Starea Ancai se agraveaza, iar familia se afla in fata uneia dintre cele mai grele decizii! Medicii spun ca nu mai are nicio sansa sa-si revina, ca nu mai are rost sa o tina conectata la aparate pentru a-i prelungi in mod artificial viata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate