Vedete

Anca Pandrea a fost externata de la Matei Bals. Ce recomandari a primit din partea medicilor!

Actrita Anca Pandrea a fost externata din Spitalul Matei Bals, dupa 7 zile de spitalizare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Anca Pandrea a fost externata de la Matei Bals. Ce recomandari a primit din partea medicilor!

icon photo

Dupa 7 zile de tratament intensiv, perfuzii cu vitamine si intaritoare, dar si antibiotic injectabil, actrita Anca Pandrea a fost externata de la Institutul National de Boli Infectioase din Bucuresti, din Spitalul Matei Bals. Actrita ajunsese la spital, in urma cu 7 zile, dupa ce contactase virusul gripal care face ravagii la nivel national.

Din pacate, in cazul sau gripa a fost si mai severa, pentru ca actrita are probleme pulmonare cronice, are o jumatate de plaman, iar afectiune pulmonara s-a complicat si a dus la o bronhopneumonie.

Anca Pandrea a fost externata de la Matei Bals, dar a primit recomandari stricte

“Am fost externata vineri, chiar de ziua mea. Organismul meu a raspuns foarte bine la tratament si am fost ingrijita bine. Daca as fi styat acasa, nu stiu ce s-ar fi intamplat. Vineri, in ziua externarii, s-a nimerit sa fie ziua mea de nastere.

Acesta a fost cadoul pe care l-am primit- externarea. Nu am petrecut, nu am facut nimic. Medicii mi-au interzis categoric sa merg la cimitir, la Iura (n.r.: Iurie Darie). Este pentru prima oara cand sarbatoresc ziua de nastere departe de el”, a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.

Numarul total al deceselor provocate de virusul gripal de la inceputul sezonului 2017 – 2018 a ajuns la 17! Cea de-a 17-a victima a murit vineri, la 78 de ani, la Institutul “Marius Nasta” din Capitala. (Anca Pandrea, ce alte probleme de sanatate mai are)

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune