Anca Pandrea face pomana pentru Iurie Darie! "Fac in locul unde a inceput iubirea noastra" - Afla ce va pregati actrita

Saptamana viitoare se implineste un an de cand indragitul actor Iurie Darie s-a stins din viata. Anca Pandrea, partenera lui de viata, nu concepe inca ideea ca el nu mai este alaturi de ea.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereAnca Pandrea a inceput deja sa se pregateasca pentru pomenirea de un an de la moartea lui Iurie Darie. Actrita va face acasa o masa pentru prieteni si rude si apoi va merge si la cimitir, la mormantul lui Iurie.

“Sigur ca fac pomana, voi face pe 9 noiembrie cand se implineste un an. Voi organiza ceva acasa, pregatesc de mancare si un desert. Inca nu m-am gandit ce desert, dar stiu ca va fi ceva cu prune uscate sau gutui, preferatele lui. Si dupa ce fac acasa, merg unde doarme Iura (cimitir – n.r.). Fac pomana acasa pentru ca este locul unde eu si Iura avem cele mai multe si mai frumoase amintiri, locul unde a inceput dragostea noastra, unde ne-am iubit”, a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.

Anca Pandrea are probleme mari de sanatate! Actrita se pregateste de operatie! Afla ce a patit

Anca Pandrea inca ii duce dorul lui Iurie Darie: “Pe 14 martie era ziua lui Iura al meu, facea 83 de ani! Era bine sa fi fost aici, bolnavior asa cum era”

Fiul lui Iurie Darie a reusit cu greu sa o desparta pe Anca de sicriul tatului sau - "Copilul meu... cum sa te las eu pe tine?" striga Pandrea disperata

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate