Anca Pandrea i-a făcut parastas de 7 ani lui Iurie Darie! Actrița a dat de pomană pizza FOTO

În weekend, Anca Pandrea i-a făcu pomana de 7 ani lui Iurie Darie, aducând și un preot, dar împărțind și haine.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În weekend, Anca Pandrea i-a făcu pomana de 7 ani lui Iurie Darie, aducând și un preot, dar împărțind și haine. Sâmbătă dimineața, actrița și alte 20 de persoane apropiate au fost la cimitirul Sfânta Vineri, unde s-a ținut o slujbă în memoria celebrului artist, Anca Pandrea împărțind pizza și vin. 

Citeste si: Ducu Darie a vândut tot ce avea în București înainte să moară! A vrut să-și facă ordine înainte să ”plece”

Citeste si: Momentul șocant de la înmormântarea lui Ducu Darie. Ce i-a speriat de moarte pe toți!

”Lui îi plăceau ouăle umplute, peştele marinat cu ceapă, măsline şi cartofi, friptura de porc, friptura de pui, salata de boeuf, fasolea bătută şi, mai ales, mâncarea de gutui şi de prune. I le-am făcut în fiecare an. De această dată, i-am spus că n-o să i le mai fac, că s-o fi plictisit de ele. Cu o noapte înainte, m-am uitat în ochii lui, în fotografia prin care vorbesc cu el, şi l-am anunţat că i-am comandat pizza italienească, care îi plăcea. Mental, am simţit că mi-a spus «Da»”, a povestit Anca Pandrea, potrivit ziarului Click. 

fara descriere

Iurie Darie a murit la 83 de ani, în noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2012, după mai multe luni de luptă cu probleme respiratorii şi cardiace. Anul acesta a plecat dintre noi, răpus de o boală necruțătoare, și fiul actorului, regizorul Alexandru Darie. 

fara descriere

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate