Anca Pandrea: "La capela eu credeam ca Iura traieste, nu stiu daca voi rezista mai mult de 40 de zile fara el"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Anca Pandrea trece prin clipe grele dupa ce sufletul ei pereche s-a ridicat la cer. Ea a povestit cateva dintre momentele traite de cand a murit Iurie Darie. Anca spune ca nu isi imagineaza cum va fi viata ei de acum inainte fara "copilul" de care avea grija zilnic si fara de care nu facea absolut nimic.


"L-am sarutat si n-am simtit rasuflare, nu ii mai batea inima, l-am strigat tare, tare, i-am dat doua palme zdravene. Am vazut ca nu raspundea si am sunat o asistenta, i-am aprins lumanarea, l-am sunat si pe Ducu si a vorbit el cu o firma.

Iura n-avea niciodata cearcane sub ochi ci sus, deasupra pleoapei si am vazut ca la cimitir se incercanase si am zis ca el traieste. Si n-am mai putut, asa ca m-am tras de par si mi-am muscat tare, tare buza si l-am sarutat pe Iura al meu, avea gurita uscata.

O sa-i fac toate datinile 40 de zile, dar nu stiu daca am sa rezist dupa 40 de zile fara el. Am dormit aseara cu bluza lui de pijama si cu toate hainele lui, dar dupa 40 de zile, nu stiu daca am sa rezist fara el. Am incercat aseara sa ma odihnesc, n-am vrut sa stau cu nimeni, decat eu cu el. Cred ca cearsafurile se vor face negre de cat voi dormi pe ele, nu vreau sa le schimb. Trebuie sa merg sa iau haine negre, dar eu nu mergeam niciodata la cumparaturi fara el" a spus Anca la Happy Hour.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate