Anca Pandrea, pe punctul de a plesni un cioclu la plecarea cortegiului funerar de la Teatrul de Comedie

Distribuie pe:

##VIDEO1367##

 

fara descriere

 

Scene incredibile azi la plecarea cortegiului funerar cu trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie! Dupa ce preotii au oficiat o scurta slujba in sala Studio a Teatrului de Comedie, din Bucuresti, cortegiul era gata de plecare. Anca Pandrea, iubita indragitului actor a fost pe punctul de a-l lua la palme pe unul dintre cei care carau sicriul.

Anca Pandrea iubita regretatului Iurie Darie nu a vrut sub nici o forma sa permita cortegiului sa pararseasca sala Studio a Teatrului de Comedie din Capitala pana in boze nu s-a auzit melodia preferata a artistului. "E melodia lui Iura! Nu pleaca de aici pana nu puneti melodia lui!", a tunat Pandrea care  asi plecat in cautarea sunetistului. Nu a durat mult pana acesta a revenit si a reusit sa puna melodia cu pricina. O melodie vesela de dragoste. Anca Pandrea a cantat-o la capataiului lui Iura si cum s-a terminat a spus "Gata! Sa mergem", uramand sa inceapa procesiunea spre  cimitir.

Momentul culminant a fost cand patru barbati au ridicat sicriul, iar Anca Pandrea a fost luata prin surprindere de viteza cu care s-au derulat lucrurile. Ea a ramas in urma in timp ce sicriul era aproape de usa. "Unde pleeeeci!?", a tipat ea si a luat-o la fuga spre iesire. Ce patru barbati s-au oprit brusc, moment in care Pandrea aproape ca a navalit peste ei. Cu mana dreapta arcuita gata sa il plesneasca pe unul dintre ciocli ea a tunat "Unde pleci? Chiar asa, ma faci sa alerg?" Momentul a trecut rapid, intrucat multimea stansa in sala si in fata teatrului aplauda frenetic: "Iura al meu, in aplauze Iura al meu!", repeta Anca Pandrea la plecarea spre cimitirul Sfanta Vineri.

Claudiu Pacearca


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate