Anca Pandrea va plange atunci cand va vedea aceasta poza! A fost cel mai frumos moment din viata sa!

Anca Pandrea si Iurie Darie au format un cuplu frumos, care a luptat cu succes cu prejudecatile. Iura ne-a parasit in urma cu un an si de atunci Pandrea nu pare sa isi fi revenit. Cei doi nu au fost casatoriti civil, insa au facut logodna la biserica!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIura si Anca au vrut sa naseasca un cuplu din Bailesti, asa ca ei au fost nevoiti sa isi faca slujba religioasa de logodnaPutini oameni stiu ca Anca Pandrea si Iurie Darie chiar au fost... cununati! Doar in fata lui Dumnezeu ce-i drept, actorii lipsind din fata ofiterului starii civile.
De altfel, povestea lor de dragoste poate fi inspiratie pentru un film oricand! Iurie Darie si Anca Pandrea erau amici in urma cu 27 de ani. Mai mult, Anca era buna prietena cu fosta sotie a actorului, Consuela. Atunci cand consoarta lui Iura a decedat, Anca incerca sa-l cupleze cu diverse femei. Soarta a fost ca tocmai ei doi sa ajunga un cuplu! S-au iubit aproape 27 de ani. In 2000, Iura si Anca au ajuns la Bailesti unde urmau sa cunune un cuplu. Preotul le-a spus ca trebuie sa aiba slujba in fata lui Dumnezeu. Asa au ajuns cei doi sa isi uneasca destinele la biserica, intr-o ceremonie de logodna.
fara descriereAnca Pandrea si fostul ei partener de viata, regretatul actor Iurie DarieCand Iura s-a imbolnavit, anul trecut, iar starea sa de sanatate s-a degradat rapid Anca si Iurie au apucat sa discute de casatorie. Nu s-a mai intamplat, din pacate, intrucat Iura ne-a parasit in noaptea de 9 spre 10 noiembrie a anului trecut.
Acum, casa in care cei doi au trait aproape trei decenii a fost transformata de Anca intr-un veritabil muzeu inchinat actorului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate