Anca Pandrea vorbeste in permanenta cu Iurie Darie, ii poarta hainele si pijamalele! "Puteai sa mai astepti putin! Pe 21 decembrie vine Apocalipsa si plecam impreuna"

Anca Pandrea nu s-a obisnuit cu ideea ca partenerul ei de viata din ultimii 26 de ani nu mai este. Actrita vorbeste in permanenta cu Iurie Darie si merge des la cimitir, pentru ca nu poate sta departe de barbatul pe care l-a adorat.

Distribuie pe:

fara descriereInvitata la Happy Hour, Anca Pandrea i s-a adresat de mai multe ori lui Iura. Ea i-a spus ce are de gand sa faca cu costumele sale. "O sa gasesc un atelier de croitorie si voi modifica toate costumele tale, ca sa le port eu", i-a zis Anca Pandrea.

Apoi, ea a facut referire la o declaratie a lui Iurie Darie, care a spus ca o va iubi pana cand planeta nu va mai exista: "Puteai sa ma astepti, sa mai ai putina rabdare cu mine. Pe 21 decembrie vine Apocalipsa si plecam impreuna, sufletul si viata mea".

Anca Pandrea este foarte suparata pentru ca, de cand Iurie Darie a murit, ea nu l-a visat deloc. "Iura, daca ma auzi, vino sa te visez! Te rog mult, mult de tot. Sa stii ca dorm in bluzitele tale! Nu vreau sa te vad tanar, ci asa cum erai cand ai disparut de langa mine, cu ochisorii tai frumosi", a spus ea si i-a transmis cativa pupici in aer.

Actrita vrea sa ia legatura cu Carmen Harra. "Vreau sa vorbesc cu ea pentru ca imi doresc sa stiu ce gandeste Iura al meu. Sa nu gandesti urat ca te vede lumea! Te iubesc", a precizat Anca Pandrea.

Ea a explicat ca, dupa moartea lui Iurie Darie, a vrut sa nu mai comunice cu Dumnezeu, pentru ca nu mai avea ce sa ii ceara. "Stiu ca Iura s-ar supara pe mine", a povestit ea de ce a reluat "legatura" cu Dumnezeu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate