Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, festival gastronomic de Paște!

Anca, prima soție a lui Leo de la Strehaia, a făcut tot ce i-a stat în Putință pentru ca Paștele să fie unul de neuitat, ea dându-se peste cap și pregătind tot felul de bunătățuri pentru masa de Înviere.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

In articol:

Chiar dacă a divorţat de Leo de la Strehaia în urma unor scandaluri monumentale, Anca a continuat să ţină legătura cu familia controversatului ”Prinţ al Ţiganilor”.

Citeste si: Bombă în showbiz! Leo de la Strehaia, declarații sforăitoare de dragoste pentru Dana Criminala deși sunt în divorț

Citeste si: Ce face Dana Criminala în timp ce așteaptă să divorțeze de Leo de la Strehaia

Citeste si: Renata Gheorghe, filmare sexy la solar! ”Totuși, ne pregătim de vară!” VIDEO

Mai mult decât atât, Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, și-a făcut de lucru chiar în casa din Strehaia în care locuiește fosta ei soacră, ea având grijă să o ajute pe ”Patroana” la prepararea tuturor mâncărurilor. Normal, Anca, fiind mama lui Alin, băiatul lui Leo de la Strehaia, a avut grijă să îi pregătească acestuia mâncărurile favorite.

fara descriere

Iar pentru masa de Paște, pregătirile au fost, cu adevărat, impresionante, cu atât mai mult cu cât familia lui Leo de la Strehaia a tăiat doi miei, a cumpărat doi curcani imenși pentru ciorbă și, normal, au pregătit o mulțime de cărnuri fripte de porc, așa cum este obiceiul lor. Cu toate acestea, prezența Ancăi în casa în care locuiește mama sa l-a făcut pe Leo de la Strehaia să nu meargă, așa cum făcea an de an, la Strehaia, el fiind, de-a lungul timpului, responsabil cu adusul pâinii numite Paști.

De altfel, Anca de la Strehaia părea să fie extrem de liniștită în casa în care a locuit cu Leo de la Strehaia, marea ei bucurie fiind, spun sursele noastre, să îi gătească fiului său și copiilor de acolo, ea implicându-se în întreținerea vilei și ajutându-și fosta soacră în toate, fiind, și acum, preferata ”Patroanei”.

 

Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, și-a pus silicoane

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum un doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate