Anca Serea a dezvăluit secretul relaţiei perfecte! Cum reuşeşte să-l ţină pe Adi Sînă aproape: ”E foarte important să...”

Anca Serea şi Adrian Sînă formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi, iar de curând, vedeta care este mama a cinci copii, a mărturisit care este secretul relaţiei lor.

Autor: T.S.
 
În cadrul unui interviu, Anca Serea a mărturisit care sunt ingredientele unui mariaj fericit şi împlinit. 
 
“Foarte multă încredere, respect de sine, pentru că dacă eşti femeie puternică,  te respecţi pe tine în primul rând ca om şi te iubeşti. Poate să sune egoist aşa, dar cred că este foarte important să ai încredere în tine ca femeie.
Nu ştiu, poate să nu ai aştepări foarte mari de la partenerul tău, pentru că am învăţat de-a lungul timpului că bărbaţii sunt foarte diferiţi. Atunci când iau nişte decizii, ei nu gândesc ca noi şi e normal să nu acţionăm în acelaşi timp, în acelaşi fel”
, a mărturisit ea pentru Libertatea. 

 

Anca Serea are doi copii din relaţia anterioară cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit după o lungă suferinţă. Ulterior, ea şi-a găsit fericirea în braţele lui Adrian Sînă, cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani, după patru ani de relaţie. Cei doi au trei copii împreună.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies